BIBRAS NATHO OBRADOVAO GROBARE: Izraelac najavio da će još dugo igrati za Partizan!

natho partizan gol

Bibras Natho je stigao u Partizan leta 2019. godine i ubrzo se usadio u srca navijača crno-belih svojim partijama, i odnosom prema dresu.

Mnoge pristalice Partizana volele bi da Natho završi karijeru u klubu iz Humske, a kapiten izraelske reprezentacije nagovestio je da bi to i moglo da se desi.

Bibras Natho je bio gost „Sportlight“ podcasta koji vodi Igor Miklja, a jedna od tema razgovora bio je i njegova budućnost u Partizanu.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU!

„U fudbalu nikad ne znate šta će se desiti sutra, pogotovo u klubu kao što je Partizan. Sve može brzo da se promeni. Ali sad se osećam sjajno, moja familija je zadovoljna, sviđa mi se klub, kao i ljudi. Zatim stari trener, a i novi me poštuju. Od prve sekunde se osećam kao kod kuće i dopada mi se. U ovom trenutku možda ostanem i duže nego što traje ugovor“, rekao je Natho.

Izraelskom majstoru ugovor sa crno-belima ističe u junu 2022. godine, ali se iz ovih njegovih reči vidi želja da i posle toga ostane u Partizanu. Ono što takođe ide u prilog tome jeste izjava Natha na kraju emisije kad mu je voditelj poželeo da ostane još par godina u Beogradu, Izraelac je kroz osmeh rekao „Još 3, 4 godine“

Sigurni smo da navijači Partizana, a i ostali ljubitelji fudbala ne bi imali ništa protiv da i u narednim godinama na terenima Superlige Srbije gledaju Bibrasa Natha.

Be the first to comment on "BIBRAS NATHO OBRADOVAO GROBARE: Izraelac najavio da će još dugo igrati za Partizan!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*