NIJE ŠTEDEO REČI: Obradović posebno NAHVALIO jednog igrača Partizana!

FOTO: KK Partizan

Košarkaši Partizana pobedili su Igokeku rezultatom 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije plej-ofa ABA lige.

Trener Parnog valjka Željko Obradović po završetku meča se obratio novinarima.

 


–  Jedan nula u seriji, to je najvažnije, to smo želeli posle ove utakmcie, da idmeo u Laktaše s prvom pobedom. Znamo kako se igra u plej-ofu, da sve što se odigra brzo zaboravi, da se ide dalje i da se zahvalim ljudima koji su došli da nas bodre – rekao je Obradović na konferenciji za medije.

Stiglo je pitanje o seriji Igokee u četvrtoj deonici sa 13:0, ali, on kaže da se toga ne seća.

– Ne sećam se da je bilo 13:0, a i ako je bilo, kakve veze ima, nebitno je. Imali smo kontrolu utakmicu, vodili smo dvocifrenom razlikom, moguće je, ali se ne sećam. Znam da su napravili na početku drugog poluvremenu 7:0, pa sam uzeo tajmaut i napravili smo 10:0, toga se sećam, a ovoga se ne sećam.

On se nada da će njegov tim posao završiti u narednom meču u Laktašima.

– Ja se najiskrenije nadam da možemo, mi smo igrali tamo bez nekih igrača odličnu utakmicu, a očigledno je da kad je plejof u pitanju, uvek treba da se pripremiš, da promeniš neke detalje, očigledno je da kad je Plejof u pitanju, uvek treba da se pripremiš i promeniš neke detalje, nema sumnje da ćemo i mi i oni da pripremimo, idemo s ciljem da probamo da dobijemo i odemo u polufinale.

Džejlin Smit je odigrao još jednu izvrsnu utakmicu.

 


– Dobro, kad se vidi, ne samo u statistici za šut, nego i druge stvari da je i odbrambeno i napadački pomaže timu, ja sam već rekao, da se odlično ponašao kad nije igrao, ja sam rekao pred svim igračima u svlačionicu, zahvalio mu se jer je strpljiv, ponašao se izvanredno i to su neki kriterijumi koji su najvažniji, kako radiš na treningu, kako se ponašaš na treningu, tako i igraš. Ja se ne sećam da je neko radio dobro, a igrao slabo na utakmici, radi se suprotno. To su stvari koje smo odavno prošli.

Be the first to comment on "NIJE ŠTEDEO REČI: Obradović posebno NAHVALIO jednog igrača Partizana!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*