ZVEZDA ŽELI DA SE REŠI STRANCA: Milioni na Marakani?

FOTO: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda navodno prodaje važnog igrača.

Žan-Filip Kraso je na izlaznim vratima sa „Marakane“.

 


Tako tvrde ruski mediji koji otkrivaju nove detalje. Navodno je sprski klub nudio ofanzivca Lokomotivi koja nije bila zainteresovana da ga angažuje i da se upusti u pregovore.

„Lokomotiva traži novog napadača, ne žele da produže ugovore sa Džjubom i Hmaulićem. ‘Meč TV’ je već pisao da je Kraso jedna od opcija i da ga je Zvezda već nudila moskovskom timu koji nije pokazao interesovanje“, poručio je ruski novinar Andrej Pankov.

Kraso je na početku sezone pružao fantastične partije i onda je u jednom momentu samo prestao da igra fudbal. Vladan Milojević je došao na klupu crveno-belih i pokušava da mu pronađe pravu ulogu. Nedavno je pričao baš o njemu pošto su on i Uroš Sremčević predvodili napad u meču protiv OFK Vršca.

 


„Krasoa smo stavili da prvi put igra zajedno sa malim Urošem Sremčevićem, želeli smo da prvi put igramo sa dva špica. On ima kvalitet, pokušavamo da mu pronađemo najbolju poziciju. Probali smo ga u Surdulici na desnom boku, danas je bio u špicu. Dete dobro radi, ne mogu ništa da mu kažem. Očekujem mnogo do njega, verujem da će on to nama da vrati“, istakao je trener Crvene zvezde. Izgleda da ima sve manje vremena da to uradi…

Be the first to comment on "ZVEZDA ŽELI DA SE REŠI STRANCA: Milioni na Marakani?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*