OZVANIČENO: Glazer potpisao za Engleze!

Omri Glazer
FOTO: FK Crvena zvezda

Omri Glazer je jedan od najboljih igrača Crvene zvezde u prolećnom delu sezone. Izraelac u prethodnih šest utakmica nije primio gol, skinuo je tri-četiri zicera.

Zato ne čudi veliko interesovanje za čuvara mreže crveno-belih. Navodno, prva u redu je Sevilja, ali nije ni jedina. Ipak, Omri Glazer je danas stavio novi potpis. Ne sa Crvenom zvezdom, ne sa nekim stranim klubom, već menadžerskom agencijom iz Velike Britanije.

 


Reč je o “Unique sports group”. Sam Omri Glazer se pohvalio novom saradnjom na svom Instagram profilu. Prestižna menadžerska agencija već vodi brigu o Risu Džejmsu, Entoniju Gordonu, Hakanu Čalhanogluu, Maliku Tiau i drugima…

Videćemo da li je Omri Glazer angažovao novu menadžersku agenciju kako bi već na leto ostvario što unosniji ugovor u inostranstvu. Kao što smo već napisali, interesuje se Sevilja.

Da bi Omri Glazer mogao da napusti “Marakanu” govori i to da se tiho govori o povratku Milana Borjana. Kapiten je nedavno posetio trening crveno-belih. Osvojio je titulu sa Slovanom, a u junu mu ističe pozajmica u Slovačkoj.

 


Omri Glazer ugovor sa Crvenom zvezdom ima do 2026. godine. Vrednost po “Transfermarketu” mu je 2,6 miliona evra. Nema sumnje da će na “Marakani” da zarde više novca ako odluče da prodaju sjajnog golmana.

Be the first to comment on "OZVANIČENO: Glazer potpisao za Engleze!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*