ČOVIĆ BESNEO U JUTARNJEM PROGRAMU: Skandiraju nam „Uprava napolje“, a osvojili smo više nego neki koji su potrošili 60 miliona!

Predsednik Crvene zvezde Nebojiša Čović se ponovo oglasio povodom skandiranja navijača „Uprava napolje“.

On je gostovao na televiziji „Pink“ u emisiji „Novo jutro“, gde je govorio o aktuelnoj situaciji.

 


Košarkaši Crvene zvezde su posle teške utakmice i dramatične završnice uspeli da savladaju Studentski centar sa 83:81, u prvom meču četvrtfinala plej-ofa ABA lige.

Iako je zaostatak išao čak i do 18 poena razlike pred poslednju deonicu, crveno-beli su upisali veoma bitnu pobedu.

Navijači su bili izuzetno nezadovoljni situacijom, zbog čega su skandirali protiv uprave.

„Protiv košarkaškog kluba Crvene zvezde vode se prljave kampanje, zato što je to najuspešniji srpski klub. To potvrđuju 23 osvojena trofeja od 2011. godine i činjenica da Crvena zvezda daje devet reprezentativaca za našu državu. Nije važno da osvajaš trofeje, važna je Evropa. Poraz od Efesa jeste bruka i sramota, ali ako ćemo da pričamo o bruci i sramoti, onda bismo morali da pričamo ovde mnogo duže i o raznoraznim oblastima. Vodi se ta kampanja da je Zvezda neuspešna, a drugi uspešni. Zvezda neuspešna sa 23 trofeja i šest trofeja poslednje vreme sa potrošenih 37 miliona evra, a neki uspešni sa jednim trofejem i potrošenih 60 miliona evra“, rekao je Čović. Zatim je dodao:

 


„Super. I onda nam uvale juče neku grupu ljudi, koji da li su plaćeni, pojma nemam, vikali su „uprava napolje“. Prvo, oni nas nisu ni birali, neće nas ni oterati. Drugo, ja ne znam kuda da izađemo napolje, neka oni dođu dole da nam kažu kuda da to izađemo. Tih priča smo se naslušali i nagledali. I kada pogledate sve druge klubove u Sportskom društvu Crvena zvezda, opet ćete videti da imamo najbolje rezultate“.

Be the first to comment on "ČOVIĆ BESNEO U JUTARNJEM PROGRAMU: Skandiraju nam „Uprava napolje“, a osvojili smo više nego neki koji su potrošili 60 miliona!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*