VIŠE EPIZODA NEGO MALA NEVESTA: Novo saopštenje Zvezde!

Youtube.com/printscreen

Košarkaški klub Crvena zvezda oglasio se novim saopštenjem povodom slučaja preklapanja finalnih termina ABA lige i plej-ofa KLS.

Klub sa Malog Kalemegdana reagovao je na izjavu sportskog direktora KLS Milije Vojinovića, datu Sportklubu.

 


Saopštenje crveno-belih je sledeće:

“ U cilju sprečavanja bilo kakvih spekulacija i slobodnih tumačenja stava KK Crvena zvezda Meridianbet nakon sramne objave ABA lige koja je 03.06.2023.godine objavila termine odigravanja utakmica finala te lige, ali i laži i neistina koje je u subotu uveče izneo Milija Vojinović u obraćanju “Sport klubu”, klub daje na uvid javnosti zvaničan dopis koji je upućen na adresu ABA lige još 27.05.2023.godine.

Takođe, na uvid javnosti ukoliko je potrebno, možemo dati i sve poruke između Milije Vojinovića i direktora KK Crvena zvezda Meridianbet, kao i pojedine detalje iz komunikacije Milije Vojinovića i Zorana Savića – koje će dati još odgovora na pitanje ko iznosi istinu, a ko neistinama dezinformiše javnost.

Verujemo da će nakon čitanja ovog dopisa, sve biti mnogo jasnije – Milija Vojinović neće KK Crvena zvezda Meridianbet određivati preko medija kada će igrati finale…“, stoji u saopštenju.

 


Jedno je sigurno, buri u ABA ligi nema kraja…

BONUS VIDEO:


Be the first to comment on "VIŠE EPIZODA NEGO MALA NEVESTA: Novo saopštenje Zvezde!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*