NOVO SAOPŠTENJE ZVEZDE: Ovog puta tema je Kampaco!

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Povodom spekulacija da je igrač Crvene zvezde Fakundo Kampaco dogovorio odlazak u Real Madrid oglasio se klub i demantovao glasine.

 


Saopštenje prenosimo u celosti.

„KK Crvena Zvezda Meridianbet ovim putem nakon novih glasina i dezinformacija koje su ““ekskluzivno“ u nedelju 23.04.2023.godine preneli pojedini mediji pozivajući se na izvesni „dobro obavešteni“ španski portal – da je Fakundo Kampaco igrač našeg kluba, i da nikakvih pregovora u martu (u Barseloni) oko njegovog odlaska u drugi klub nije bilo. Ovom prilikom podsećamo javnost da se status našeg igrača u odnosu na njegovu izjavu datu srpskim medijima pre samo 10 dana nije promenio:

„Nismo pričali o mom statusu još, još nije trenutak za to. Posvetimo se sadašnjosti, želim da igram koliko god utakmica mogu i da uživam. Obično ne razmišljam o budućnosti, već samo o sadašnjosti“ rekao je igrač Crvene zvezde Meridianbet Fakundo Kampaco.

KK Crvena Zvezda Meridianbet nema nameru više da reaguje i demantuje brojne glasine i dezinformacije ovim povodom, a prvi tim se maksimalno okreće ostalim obavezama i završnicama u ABA ligi i srpskoj Superligi – sa Fakundom Kampacom u timu“, navodi se u saopštenju KK Crvena zvezda.

 


BONUS VIDEO:

 


Be the first to comment on "NOVO SAOPŠTENJE ZVEZDE: Ovog puta tema je Kampaco!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*