OTKRIVENO: Sferopulos „DONEO“ Partizanu BRUTALNO pojačanje!

EPA/L. Rico

Francuski centar Matijas Lesor bio je gost na Jutjub kanalu Čime Monekea gde je pričao o svojoj karijeri kao i o odluci da dođe u Partizan čiji je ljubimac navijača kasnije postao.

Uprkos tome što je nastupao za Crvenu zvezdu, Matijas Lesor nosi Partizan u srcu, baš kao i navijači ovog kluba njega i njegovu porodicu. On trenutno brani boje Panatinaikosa, ali uvek, kada god postoji mogućnost, pokazuje svoju konekciju prema crveno-beloj boji.

 


Tako je tema razgovora sa Čimom Monekeom bio i njegov potpis za Partizan 2021. godine posle kratkotrajnog boravka u Makabiju iz Tel Aviva.

„Partizan me je tražio, ali sam želeo evroligašku priliku. Makabi je došao i ostao sam tamo dva meseca. Ante Žižić je bio povređen i kada sam se vratio, trener Sferopulos mi je rekao: ‘Sviđaš mi se, dobar si igrač, ali ja imam igrača koji je pod ugovorom i moramo to da ispoštujemo’ „, počeo je Lesor i nastavio:

 


„Posle toga, Partizan me je i dalje tražio. Bila je velika stvar za mene što sam video da oni nisu samo tako želeli da dovedu centra. Trener koji te zove u septembru, a ti ga odbiješ, da bi te on potom zvao jer te veoma želi i jer vidi nešto u tebi… Trener kao Željko, znate koliko može da promeni nečiju karijeru, nečiji život. Kada je dogovor bio na stolu, pogledao sam i pomislio: ‘Čoveče, ne znam zašto i dalje razmišljaš. Igraću za Željka, vraćam se u Beograd da igram pred ludim navijačima. Tim koji smo imali… Kevin, Zek… Pomišljao sam kako osvajamo Evrokup i idemo u Evroligu naredne sezone“

Be the first to comment on "OTKRIVENO: Sferopulos „DONEO“ Partizanu BRUTALNO pojačanje!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*