DULJAJ BESAN KAO RIS: Evo šta je rekao posle poraza od Napretka!

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Fudbaleri Partizana izgubili su na svom terenu od Napretka rezultatom 1:0 u okviru 25. kola Superlige Srbije.

Meč u Humskoj bio je veoma buran sa dosta spornih sudijskih odluka, a nakon utakmice trener Partizana Igor Duljaj žestoko je napao glavnog arbitra Nikolu Radakovića.

 


Po završetku utakmice obratio se predstavnicima medija.

– Uvek sam govorio da suđenje neću da komentarišem – rekao je Duljaj.

Usledilo je pitanje šta ga je toliko razbesnelo da uđe u žustru raspravu sa sudijama.

– Kada vas neko gleda u oči i priča vam nešto, a znate da nije iskreno to što priča. Toliko. Njemu na obraz. Ali, suđenje ne komentarišem.

Duljaj se ne slaže da Partizan nije bio na svom nivou danas.

– Zašto to kažete? Koliko smo imali šansi? Samo Baždar pet? Onda ne možete da kažete da nismo bili na nivou. Kada se izgubi, onda zavisi iz kakvog ugla gledate. Da li smo igrali dobro? Nismo. Ali, šanse smo stvarali. Veoma je teško kada u ekipi imate igrače koji nastupaju pod injekcijama, Saldanja nije tu, Severina je na prošloj utakmici isključen, ali to ne umanjuje pobedu Napretka.

 


Tragičar Partizana bio je Samed Baždar.

– On je igrač koji nam je neophodan, to se primećuje na mnogim utakmicama, pogotovo u nekim situacije u kojima je, recimo, danas bio Baždar. A, njemu ne zameram, jer je mlad, ima dosta prostora za njega. Ali, drugi igrač kao što je Saldanja lakše bi rešio te situacije.

Parni valjak u narednom kolu gostuju Mladosti u Lučanima.

– Teško je igračima palo ovo danas zbog mnogih stvari, oni imaju apsolutnu moju podršku, gledamo svoje dvorište i znam da ćemo samo zajedno morati da izađemo još jaći. Mi se uopšte ne predajemo, niti ćemo se predati.

Duljaj je uveren da će Zvezda slaviti u Nišu i preuzeti prvu poziciju.

– Sigurno će pobediti u Nišu, tu ne treba da se postavlja pitanje. Na nama je da radimo, imamo izuzetno važnu utakmicu u nedelju. Kao da su mnogi čekali da se spustimo niže na tabeli, pritisak je sada na drugima. Govorio sam da moja ekipa nema pritisak rezultata, igramo časno, momci pošteno odrađuju sve ono što zahteva fer-plej.

1 Comment on "DULJAJ BESAN KAO RIS: Evo šta je rekao posle poraza od Napretka!"

  1. Navijam za C.Yvezdu, ali Duljaj je sve korektno rekao. Pola tima ne igra ili je pod terapijom…

Leave a comment

Your email address will not be published.


*