SFEROPULOS BESAN POSLE PORAZA: Grk povukao RADIKALAN potez!

Janis Sferopulos
EPA/ANDREJ CUKIC

Kapiten Crvene zvezde, Branko Lazić, otkrio je kako je trener tima sa Malog Kalemegdana, Janis Sferopulos, posle poraza od Valensije (85:81) držao sastanak koji je bio duži od dosadašnjih.

– Jeste bio duži. Bili su svi nezadovoljni, ne samo trener. Posle ovakvog poraza i posle onakvog prvog poluvremena takve stvari su normalne, ali najvažnije je pokažemo reakciju – rekao je Lazić u izjavi za Meridian sport, pa se dotakao i samog meča:

 


Nismo dobro otvorili utakmicu. U prvom poluvremenu smo primili preveliki broj poena i dozvolili protivniku da lako neutrališe našu odbranu, pogotovo u drugoj četvrtini kada smo primili čak 30 poena, koliko smo primili za čitavo drugo poluvreme, što je jasan pokazatelj gde smo napravili grešku. Nema vremena za ništa drugo, moramo da idemo da se odmaramo i spremimo za sledeću utakmicu, koja je već u petak i nadam se samo da ćemo izvući pouke.

Glavni problem kapiten Zvezde vidi u prvom poluvremenu.

Samo treba da promenimo taj pristup. Evo vraćam se ponovo na to prvo poluvremene… Sve vam govori činjenica da smo primili 56 poena, dok smo u nastavku 29 – istakao je Branko Lazić, a zatim je prokomentarisao i sledećeg rivala Baskoniju:

 


– Neće biti sigurno lako, Baskonija je igrala kod kuće, kao što će i protiv nas. Nemaju taj momenat putovanja. Opet će biti odmorniji, ali u svakom slučaju, posle svega što nam se večeras desilo i bez obzira protiv koga igramo, da li bio bivši trener, neko poznat ili ne – na nama je da pokažemo reakciju. Cilj je samo jedan, a to je pobeda.

Utakmica između Baskonije i Crvene zvezde na programu je u petak od 20.30.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sportextra.net (@_sportextra)

Be the first to comment on "SFEROPULOS BESAN POSLE PORAZA: Grk povukao RADIKALAN potez!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*