KRALJ: Oduševeljen sam kako je Ilić sudio derbi, pozivam navijače da ga pozdravimo…

FOTO: FK Partizan/Sandić foto

Juče je na stadionu „Rajko Mitić“ odigran 172. večiti derbi, na kom su fudbaleri Crvene zvezde i Partizana podelili bodove pošto je rezultat nakon 90 minuta igre bio 2:2.

Po završetku utakmice, u „fokusu“ je bio glavni arbitar meča Pavle Ilić, bilo je nekoliko spornih situacija koje je analizirao sudijski ekspert Zdravko Jokić, koji je rekao da je sudija kao debitant imao dosta grešaka, ali i dobrih odluka.

 


A danas, oglasio se i sportski direktor Partizana, Ivica Kralj.

– Ulog je bio veliki i to se videlo od prvog trenutka. Možda je Zvezda imala nekoliko prilika više, međutim, slađi bod je pripao nama – rekao je Kralj u razgovoru za Mozzart Sport.

Partizan je u 74. minutu ostao sa igračem manje, Severina je dobio dva žuta kartona u roku pet minuta.

– Nije bilo lako poslednjih skoro 30 minuta, koliko se igralo, uključujući i nadoknadu, kad smo ostali sa desetoricom. Vidim da se to ne pominje preterano, ali ne bih da se zaboravi. Kao da se olako prelazi preko tog detalja, a videli ste kako je Severina zaradio drugi žuti i da je borba do kraja bila neravnopravna. Zato sam ponosan na navijače, igrače, kompletan stručni štab i čestitam im na velikoj energiji uloženoj tokom subotnjeg derbija.

Prokomentarisao je Kralj i suđenje na jučerašnjoj utakmici.

 


– S obzirom da mi je pre dva dana istekla suspenzija ne bih ulazio u neke stvari, ali… Oduševljen sam kako je sudio derbi, znam ga od ranije, dobro sam znao šta mogu da očekujem. Ovo je njegovo dobro suđenje i zato pozivam navijače da njega i njemu slične dobro dočekamo i pozdravimo kad budemo u prilici.

Be the first to comment on "KRALJ: Oduševeljen sam kako je Ilić sudio derbi, pozivam navijače da ga pozdravimo…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*