ČEKA GA VELIKA KARIJERA: Ilić dobio PRO licencu!

FOTO: FK Partizan

Legenda Partizana Saša Ilić je danas uspeo da uspešno završi polaganje za PRO licencu.

Novo poglavlje u karijeri Saše Ilića može da počne. Legendarni kapiten Partizana i aktuleni saradnik Dragana Stojkovića Piksija u A reprezentaciji Srbije od danas je vlasnik PRO licence za trenere.

Pri Centru za edukaciju trenera FSS, Ilić je odbranio diplomski rad i pod budnim okom mentora Vladimira Vermezovića – s kojim je dvaput sarađivao u Partizanu – uz prisustvo članova komisije, Branka Sose Babića i Miloša Miljanića (sina legendarnog Miljana), stekao najviše trenersko zvanje u zemlji.


Smernice iskusnih trenera bile su dragocene da Ilić uspešno završi kurs i na taj način dobije mogućnost da radi u bilo kom klubu u zemlji ili inostranstvu.

Zajedno sa njim, u junskoj klasi, diplomirali su Pavle Delibašić, član stručnog štaba Čukaričkog pod palicom Dušana Đorđevića, kao i Igor Savić, doskorašnji strateg Zvijezde 09, člana Prve lige Bosne i Hercegovine.

U sledećoj klasi Instruktorske službe FSS očekuje se da diplomiraju Danko Lazović, Žarko Lazetić, Slavoljub Đorđević, Nenad Grozdić i Aleksandar Luković.


Be the first to comment on "ČEKA GA VELIKA KARIJERA: Ilić dobio PRO licencu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*