TRINKIJERI JE GROBAR DO KOSKE: Kakva izjava Italijana posle poraza od Partizana!

Andrea Trinkijeri je dobio velike ovacije i aplauze Partizanovih navijača u „Štark areni“ i zbog toga je bio veoma emotivan.

Partizan je savladao Žalgiris rezultatom 81:72, a italijanski stručnjak je posle utakmice istakao da takav doček vredi više od trofeja ili novca.

 


„Neko može ceo život da radi, da dobije trofeje, lovu, ali ovo je što niko ne može da ti oduzme. Zato se radi. Ja sam ovde dao sve, i dobro i loše. Neko iz Partizana mi je rekao lepe stvari i to vredi više od svih trofeja. Uvek ću biti zahvalan, moje srce je ovde“, rekao je Trinkijeri.

O samoj utakmici je rekao:

„Želim da česitam Željku i Partizanu, igrali su odličnu utakmicu i na kraju pobedilii. I moj tim je igrao odličan meč, ali falio nam je treći igrač u napadu. Tužno je kada trener veruje više u talenat igrača od njih samih. Samo to imam da kažem“.

 


Zonska odbrana?

„Doužer je trpao, zabio je 23 poena. Nismo ga čuvali celu utakmicu. Počeli smo dobro sa presingom, ali moraš da imaš noge da napadaš. Partizan je jaka ekipa, to je to“, rekao je na kraju konferencije Andrea Trinkijeri.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama.

Be the first to comment on "TRINKIJERI JE GROBAR DO KOSKE: Kakva izjava Italijana posle poraza od Partizana!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*