GROBAR DO KOSKE: Nikolić zbog Partizana odbija unosan posao?

Bivši trener Partizana Marko Nikolić nema posao od kada je nedavno napustio kormilo Lokomotive iz Moskve.

Nikolićev menadžer, Dragan Joksimović, za ruske medije govorio je o budućim planovima srpskog stručnjaka.

– Srbija definitivno ne! Ne znam za Rusiju, ali mislim da će se Marko vratiti tamo jednog dana. Kada tačno, to ne mogu da kažem. Sada nam je cilj Zapadna Evropa i “lige petice”. Postoje neki planovi, interesovanja, nekoliko agenata je već zvalo… Ali odluka je da Marko odmara neko vreme i da tek sledećeg meseca razgovaramo o tome. Do 15. novembra neće ni pričati o budućnosti – rekao je Joksimović.


PROČITAJTE JOŠ:  I ON PALI PREKO BARE: Vlasnik Los Anđelesa želi zvezdu Junajteda

Nikolić je odlučio da se odmori mesec dana, pa se njegov povratak trenerskom poslu očekuju početkom naredne godine.

Ruski mediji su pisali da bi on mogao da preuzme Spartak iz Moskve, ali Joksimović kaže da je to malo verovatno, zbog toga što je Nikolić vodio Partizan. Poznato je da je Spartak bratski klub Crvene zvezde, a poznato je da je i srpski trener i veliki navijač crno-belih iz Humske.

– Teško pitanje… Za njega bi to lično bio veliki problem jer je radio kao trener Partizana. Ali neke stvari su uvek moguće. Veći problem bi bio za igrača nego za trenera. U teoriji, recimo da je CSKA njegov tim. Ali niko nas nije zvao odatle. Još je rano… I ako bi pozvali, Marko bi imao dileme jer ruskom šampionatu je potreban napredak od ovog sadašnjeg stanja. Ruski fudbal bi trebalo da se pozabavi temom zašto je toliko opao kvalitet prvenstva – zaključio je Joksimović.

PROČITAJTE JOŠ:  POD REFLEKTORIMA: Beogradski klasik, Hajduk - Bulka vatreni derbi Zvezdare!

 


Be the first to comment on "GROBAR DO KOSKE: Nikolić zbog Partizana odbija unosan posao?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*