IPAK, NIŠTA OD PROMENE SREDINE: Juventus i Vlahović na pragu novog dogovora

Dosta se u javnosti ovog leta šuškalo o tome, da bi srpski reprezentativac, Dušan Vlahović mogao da zameni dres Juventusa nekim drugim dresom, ali je na kraju ispostavilo se, sve to bio samo još jedan u nizu tračeva, na račun „Stare dame“.

Sada su se pojavile i nove informacije, ali ne o odlasku Vlahovića iz Juventusa, već produženju ugovora sa italijanskim klubom.

 


Podsetimo, nešto malo pre završetka letnjeg prelaznog roka, brojni mediji su preneli da je Juventus završio još jedan transfer i da je gotovo sigurno da će Dušan Vlahović otići u Čelsi, a da će belgijski reprezentativac, Romelo Lukaku zadužiti crno-beli dres, ipak na kraju do dogovora nije došlo i Vlahović je nastavio da rešeta mreže rivala u dresu Juventusa.

Prema najnovijim informacija, Vlahović bi ostao u Juventusu najmanje do 2027. godine, uz mogućnost produžetka ugovora na još nekoliko sezona.

 


Ovo bi bio sjajan potez „Stare dame“, budući da Juventus u letnjem prelaznom roku nije doveo neko zvučno pojačanje, ali se ipak u Seriji A sjajno nadmeće i zauzima drugu poziciju, odmah iza Intera, sa 36 osvojenih bodova, gde su izabranici Masimilijana Alegrija upisali 11 pobeda, tri remija i samo jedan poraz u novoj sezoni.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sportextra.net (@_sportextra)

Be the first to comment on "IPAK, NIŠTA OD PROMENE SREDINE: Juventus i Vlahović na pragu novog dogovora"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*