BINIĆ ZAGRMEO: Napadaju Zvezdu sa svih strana!

Delije Zvezda Marakana
FOTO: FK Crvena zvezda

Bivši fudbaler Crvene zvezde Dragiša Binić reagovao je na pojedine komentare trenera iz Superlige Srbije.

Poslednji u nizu je imao Vladimir Gaćinović, šef struke Napretka, koji je u nedelju na svom terenu izgubio od aktuelnog prvaka (1:0).

 


„Pa, meni je drago da smo odigrali jednu mušku utakmicu, po to smo i došli. Srcem smo hteli da odigramo tu mušku utakmicu, sve ovo drugo ne bih komentarisao, nema smisla“, rekao je Gaćinović posle meča.

I trener Vojvodine, Ranko Popović, posle duela sa Zvezdom nije bio zadovoljan.

„Nažalost smo napravili te greške, trebalo je da bolje reagujemo, ali mi prija što smo Zvezdu saterali dobar deo drugog dela u 16 metara. Njihova briga je bila ko će više da se valja, žao mi je što ovako pričam, ali to je istina. Želim im od srca da u sredu naprave dobar rezultat, ali govorim za dobrobit srpskog fudbala. Mislim da je ovo što govorim fundamentalno za Evropu i da je to razlog što nikog u Evropi ne možemo da dobijemo“, rekao je tada Popović.

Na sve to sada je reagovao proslavljeni as crveno-belih Dragiša Binić u izjavi za „B92.net“.

 


„Vidim da u poslednjih nekoliko utakmica treneri Zvezdinih rivala imaju čudne komentare i pitam se odakle to dolazi, kao i zašto to rade, kada na tim mečevima nije bilo apsolutno nijednog spornog momenta, ne samo za njih, nego i za medije. Ne mogu da se ne zapitam otkud to da na primer trener Vojvodine ima aluzije posle meča sa Zvezdom, a nakon duela sa Partizanom ne komentariše činjenicu da je protiv njegove ekipe dosuđen penal van šesnaesterca. Dok šef stručnog štaba Napretka, koji nije uspeo jednom da šutne u okvir Zvezdinog gola, takođe ima nešto što ne želi da komentariše. Neka dobro razmisle zašto samo kada izgube od Zvezde imaju komentare, dok kada se to desi posle meča sa našim večitim rivalom sve je u najboljem redu i pored poraza njihovih ekipa. Mislim da to nije bez razloga tako i zato sam i želeo da prokomentarišem. Mnogo udaraca kreće ka Zvezdi iz raznih kuhinja i mislim da zvezdaši treba da je sačuvaju i zaštite“, rekao je Binić.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sportextra.net (@_sportextra)

Be the first to comment on "BINIĆ ZAGRMEO: Napadaju Zvezdu sa svih strana!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*