BORJAN „ZAPLIVAO“, PA ZAGRMEO: VAR ubija fudbal!

FOTO: FK Crvena zvezda

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan nije krio razočaranje nakon poraza u Monaku (4:1) i eliminacije iz evropskih takmičenja.

On je odigrao veoma loš meč, a nakon njegovog „plivanja“ Monako je poveo sa 1:0, da bi domaćin kasnije stigao i do 3:0.

Zvezda je u nastavku stigla do gola zaostatka, samo da bi gol Aleksandra Pešića bio poništen nakon provere u VAR sobi.

 


„VAR ubija fudbal, strast, energiju, radost, ali šta da se radi, bio je ofsajd. Sigurno da bi nam taj gol dao dodatnu energiju, ali danas nije bio naš dan. Nastavljamo dalje“, smatra Borjan.

Smatra i da je rani gol Monaka, nakon upravo njegove greške, bio jedan od ključnih momenata.

„Dobro smo se pripremali za meč, ali rano primljen pogodak nas je poremetio, uz to, Monako je veoma kvalitetna ekipa, brza, jaka. Nama je baš brzina falila danas, kao i da povežemo par pasova u ofanzivi, dok smo u odbrani primali golove na naše greške i tu počinjem od sebe. Žao mi je što nismo prošli dalje, ali sad je fokus na prvenstvu i kupu, jer želimo da i treću godinu u nizu osvojimo duplu krunu“, počeo je Borjan.

Navijači su i večeras prešli veliku razdaljinu da bi bodrili svoju Crvenu zvezdu.
„Znamo koliko su veliki naši navijači i na koji način nas podržavaju. I kada pobeđujemo i kada gubimo, oni su tu da budu naš 12. igrač i hvala im na podršci. Znam da su večeras prevalili dalek put i žao mi je što im nismo vratili pobedom. Imamo još tri utakmice do pauze, i pokušaćemo ponovo da ih obradujemo duplom krunom“, podvukao je Borjan.

 


Be the first to comment on "BORJAN „ZAPLIVAO“, PA ZAGRMEO: VAR ubija fudbal!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*