KARATA NI ZA LEK: Hala u Minhenu rasprodata

FOTO: KK Split/Ivica Cavka

Košarkaši beogradskog Partizana u sredu od 20.30 časova gostuju Bajernu u Minhenu u okviru osmog kola Evrolige. Usled brojne srpske dijaspore u Nemačkoj, ali i dobre povezanosti sa glavnim gradom Bavarske, i ovog puta se, baš kao i prošle sezone, očekuje veliki broj navijača crno-belih.

 


Partizan je na proleće tekuće godine, isto kao i Crvena zvezda nešto kasnije, imao praktično „domaći teren“ u Minhenu. Hala se tada zvala „Audi Dom“, sada je „BMW Park“, ali jedna stvar je ista – biće ispunjena navijačima srpskog kluba.

To je potvrdio i nemački tim, koji je na svojim društvenim mrežama saopštenjem dao potrebne informacije navijačima crno-belih.

 


„Informacije za navijače Partizana. Naša hala je protiv Partizana rasprodata! Neće biti dodatnih karata na blagajni pre utakmice. Stoga vas molimo da ne dolazite bez važeće karte. Radi pojačane kontrole na ulazu u halu, mole se svi navijači da, što je pre moguće gradskim prevozom dođu u ‘BMW Park’. Ulazak u Halu je moguć 90 minuta pre početka utakmice. Na snazi je totalna zabrana unošenja torbi svih vrsta u dvoranu. Radi sigurnosti, torbe bilo koje vrste i veličine neće biti moguće da se unesu u halu. Bubnjevi i megafoni nisu dozvoljeni! Transparenti i zastave (dužina štapa ne sme biti veća od 1,5m) moraju na glavnom ulazu biti pokazani. Radujemo se jednoj interesantnoj i uzbudljivoj utakmici“.

Tim Bajerna, koji sa klupe predvodi Pablo Laso, posle sedam utakmica u Evroligi ima skor 2-5, dok je Partizan na 3-4.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

*