PRESUĐENO: Zvezdi pobeda službenim rezultatom!

FOTO: FK Crvena zvezda

Utakmica 11. kola Superlige između kragujevačkog Radničkog i Crvene zvezde registrovana je službenim rezultatom 3:0 u korist beogradskog kluba.

Šampion Srbije je pobedio u tom duelu rezultatom 4:3, ali su domaćini napravili veliku grešku i na teren poslali Miloša Vidovića koji nije bio u protokolu.

 


Na terenu je proveo svega 22 sekunde, ali je i to bilo dovoljno da propust primete sa klupe Crvene zvezde i prijave delegatu.

Obavešten je sudija Novak Simović i on je zaustavio meč na nekoliko minuta. Vidović je morao napolje, a umesto njega na teren je ušao Tomović.

Prema članu 61, stav sedam, utakmica je morala da se registruje rezultatom 3:0 za Zvezdu.

 


„Na osnovu izveštaja službenih lica, postupajući po službenoj dužnosti, direktor takmičenja Super lige i Prve lige Srbije Aleksandar Pivić doneo je odluku o registraciji odigrane utakmice 11. kola Mozzart Bet Super lige Srbije izmedju FK Radnički 1923 i FK Crvena zvezda službenim rezultatom 3:0 (par-forfe) u korist FK Crvena zvezda, zbog nastupa igrača FK Radnički 1923 koji nije upisan u zapisnik pre početka utakmice. Sve potrebne izmene u okviru tabele takmičenja biće izvršene nakon pravosnažnosti ove odluke“, stoji u saopštenju Superlige.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sportextra.net (@_sportextra)

*