CRVENO-BELI BEZ MILOSTI: Zvezda NEVEROVATNIM rezultatom savladala Partizan!

FOTO: VK Crvena zvezda

Vaterpolisti Crvene zvezde ostvarili su i petu vezanu pobedu nad večitim rivalom Partizanom, ali niko nije mogao ni da pretpostavi da će ekipa Aleksandra Filipovića biti ovako ubedljiva u revanš meču četvrtfinala plej-ofa domaćeg prvenstva. Crveno-beli su večeras na bazenu Milan Gale Muškatirović slavili sa gotovo neverovatnih 14:2 i na više nego ubedljiv način stigli do polufinala. Crvena zvezda je pre sedam dana slavila sa 12:6.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Miloš Vukićević, koji je postigao tri gola, dok su po dva postigli Subotić, Milojević i Šulc. Kod Partizana su se upisali samo Rodić i Aksentijević.

Crveno-beli su pitanje prolaska u polufinale rešili već posle prve četvrtine, koju su rešili u svoju korist rezultatom 5:0, što je očigledno potpuno demoralisalo goste, koji su svoje golove postizali samo u trećoj deonici. Na poluvremenu je bilo 6:0, a na kraju treće četvrtine 10:2, pa se samo postavljalo pitanje sa kojom će razlikom Filipovićev tim završiti meč. Domaćin je potpunu nadmoć demostrirao i u četvrtoj četvrtini, koju je rešio rezultatom 4:0.

Zvezdin bombarder Veljko Tankosić upisao se samo jednom u strelce, pa je stigao do cifre od 297 postignutih golova u crveno-beloj kapici, pa će jubilarnu cifru od 300 pogodaka i zvanje najboljef strelca crveno-belih u 21. veku pojuriti u polufinalnim okršajima.

Svi favoriti su danas u potpunosti opravdali tu ulogu u revanšima. Radnički je savladao Nais sa 17:4, uz pet golova Strahinje Rašovića, dok je Šabac ponovo bio siguran protiv Vojvodine,(9:5). Očekuje se da to učini i Novi Beograd, koji sutra očekuje revanš meč sa Zemunom. Prvi meč ekipa Vladimira Vujasinovića rešila je u svoju korist rezultatom 14:2.

Be the first to comment on "CRVENO-BELI BEZ MILOSTI: Zvezda NEVEROVATNIM rezultatom savladala Partizan!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*