ČUKARIČKI PORAŽEN: Ferencvaroš prejak za Brđane

Fudbaleri Čukaričkog porazom su počeli svoje takmičenje u Ligi konferencije.

Oni su poraženi od Ferencvaroša u Budimpešti sa 3:1 u prvoj utakmici u okviru grupe F.

 


Golove za domaće su postigli Varga u 44, Ovusu u 45+7 i Pešić u 79. minutu, jedini gol za Čukarički je postigao Ivanović u 26. minutu.

Već u uvodnim trenicima meča bilo je vidljivo kakav nas meč očekuje. Fudbaleri Čukaričkog su se odmah povukli na svoju polovinu gde su čekali grešku domaćih.

Prva pretnja domaćih je usledila posle tri minuta meča, kada je posle kornera sa desne strane Mae šutirao,ali je lopta otišla preko gola. Uglavnom su domaći pretili posle prekida, a novu šansu za Ferencvaroš je imao Varga, lopta je završila u mreži, ali je posle intervencije VAR, gol na kraju poništen zbog ofsajda.

Počeo je i Čukarički da preti, u 17. minutu je posle duge lopta Ivanović bio u šansi, ali je njegov udarac zaustaio Dibus.

To je bila najava da Čukarički može da uradi nešto na ovoj utakmici i to se desilo u 23. minutu kada je posle lopte Nikčevića, Ivanović i okreta savladao golmana Dibusa i tako doveo svoj tim u vođstvo.

Morao je Ferencvaroš da krene ofanzivnije, a do gola su došli sa bele tačke, koji je iznudio Ovusu, kojeg je oborio Ivanović posle kontranapada domaćih. Sa bele tačke je bio precizan Varga i tako je od 44. minuta na semaforu stajalo 1:1.

Tu nije bio kraj dešavanja u prvom delu utakmice, jer je u poslednjem minutu Ovusu prelepim udarcem loptu poslao u gornji levi ugao gola Samurovića, i tako je Ferencvaroš na poluvreme otišao sa vođstvom od 2:1.

Drugo poluvreme je počelo sa dve sumnjive situacije ispred gola gostiju, ali se španski sudije nije odličio da pokaže na belu tačku.

Pokušavali su fudbaleri Čukaričkog da izađu na polovinu gostiju, ali je Ferencvaroš nastavio da stvara šanse.

 


<

Na kraju su pobednički gol postigli u 79. minutu i to posle nekoliko minuta kada je ušao u igru. Bivši napadač Crvene zvezde iskoristio lošu intervenciju golmana Čukaričkog i loptu poslao u mrežu Čukaričkog.

Do kraja meča videli smo jednu šansu na obe strane, ali promena rezultata nije bilo.

U sledećem kolu Čukarički će gostovati Genku, a Ferencvaroš ide u Firencu.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

Be the first to comment on "ČUKARIČKI PORAŽEN: Ferencvaroš prejak za Brđane"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*