UZ VELIKO POŠTOVANJE RUS ZAPRETIO NOVAKU: Đokovićeva šansa za revanš

Sjajan trijumf za Rusa.

Danil Medvedev je uspeo da savlada Karlosa Alkaraza sa 3:1 (7:6(3), 6:1, 3:6, 6:3) u polufinalu US Opena i da se plasira u finale u kom će još jednom igrati protiv Novaka Đokovića.

 


To će biti revanš finala iz 2021. godine, baš kada je Rus uspeo da razbije srpskog tenisera 3:0, te se i sam Medvedev podsetio tog meča.

„Mislim da je jedini način da to iskoristim, kao što sam rekao, jeste da Novak, kada izgubi, nikada nije isti posle. Dakle, drugačiji je. Mentalitet je drugačiji. Zato ima 23 Grend slem titule, šta god, mastersa, nedelja na prvom mestu. Biće 10 puta bolji nego što je bio tog dana. Moram i ja da budem 10 puta bolji, ako želim da ga pobedim. To je ono što ću pokušati da uradim“, počeo je Medvedev.

 


Onda se podsetio i nekih poena, pogotovo onih pred sami kraj finala.

„Najjača uspomena mi je poslednji servis, jer sam napravio neke duple greške, mislim dve ili tri na meč loptama. 40:15, dupla. Morao sam da serviram i odigram poen. Ubacujem servis. Vidim da sam pogodio. Vidim ga daleko od lopte i nekako uspeva da dodirne lopticu. Skoro da je prošla. Oh, Bože. Nije prošlo. To je najveća uspomena“.

Za kraj je pokazao neverovatno poštovanje prema Đokoviću.

„Smešno je to što kažeš, statistika. On još uvek nije broj jedan. Ali dobro, ako želimo da se našalimo, misliću da je od sledećeg ponedeljka prvi, tako da bude kao da igram protiv broja jedan. Generalno, ne znam ove statistike. Mislim da nema puno veze sa onim što se dešava na meču. Kao što sam rekao, baš me briga da li je on broj jedan ili dva. On je Novak Đoković i želim da pokušam da ga pobedim“, završio je Medvedev.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A post shared by sportextra.net (@_sportextra)

 


Be the first to comment on "UZ VELIKO POŠTOVANJE RUS ZAPRETIO NOVAKU: Đokovićeva šansa za revanš"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*