TOTALNA DOMINACIJA: Odbojkašice Srbije UBEDLJIVE protiv Slovenije!

FOTO: CEV

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je Sloveniju u utakmici drugog kola grupe A na EP rezultatom 3:0 (25:20, 25:11, 25:15).

Srbija tako posle dva kola ima maksimalan učinak na prvenstvu Evrope, koje se održava u Belgiji, Italiji, Nemačkoj i Estoniji.

 


Odbojkašice Srbije utakmicu trećeg kola igraju u ponedeljak, a protivnik će biti reprezentacija Poljske.

Samo u prvom setu smo gledali zanimljivu borbu, gde je Srbija imala prednost od 6:2 i napravila seriju od četiri poena prednosti.

Kada smo svi mislili da će tu prednost Srbija zadržati, nastali su problemi, Slovenija je uzvratila serijom poena i stigla do prednosti 9:7.

Tu nije bio kraj problemima, jer su Slovenke stigle do tri poena prednosti, 17:14. Srećom, odbojkašice Srbije su tada ubacile u veću brzinu i uspele da naprave preokret i na kraju reše prvi set u svoju korist sa 25:20.

Drugi set je već bio druga priča, Srbija je bila ubedljiva i nije dozvolila Sloveniji da uradi ono što je u prvom setu.

Nije bilo nikakve dileme ko će doći do drugog seta, Srbija je brzo stigla do deset poena prednosti i tada već nije bilo dileme da će Srbija stići do prednosti od dva seta.

 


U ovom setu je blistala Maja Aleksić za koju Slovenke nisu imale rešenja.

Treći set je bio sličan kao drugi. I tu je Srbija bila ubedljiva i nije dozvolila Slovenkama da ugroze prednost. Ubrzo su stigle do četiri poena prednosti, da bi se ta prednost kako je set odmicao sve više povećavala, i najveća je bila kada je na semaforu stajalo 20:11. Na kraju je treći i poslednji set završen rezultatom 25:15.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:


Be the first to comment on "TOTALNA DOMINACIJA: Odbojkašice Srbije UBEDLJIVE protiv Slovenije!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*