PROGOVORIO: Šengelija o interesovanju Zvezde, ali i Čovićevom intervjuu!

FOTO: Euroleague

Tornike Šengelija je ovog leta bio veoma tražen, ali je na kraju odlučio da ostane u Virtusu iz Bolonje.

Za sjajnog košarkaša iz Gruzije najzainteresovaniji bili su Crvena zvezda i Panatinaikos.

 


– Ne bih ulazio u detalje o tome. Rekao bih samo da je bilo interesovanja klubova, što je i normalno. Kada ste igrač, imate timove koji vas žele. Dakle, bilo je situacija, ali danas je reč ‘navodno’ tako smešna reč. Svi pokušavaju da kažu nešto što ste vi uradili iako niste zaista to uradili. Kažu da sam ja zvanično potpisao, da sam uradio ovo ili ono, a da me nisu ni pitali. Ali znate, takvo je vreme u kojem živimo, nekako smo navikli na to – rekao je Šengelija za „Basketnews“ i dodao:

– Mnogi na društvenim mrežama žele da daju neke informacije kako bi dobili klikove, lajkove ili šta god. Postoji neki deo istine u svemu tome, ne dolazi ni iz čega. Nije tačno da sam fizički ili lično bilo šta potpisao.

Pojavile su se tokom te sage i spekulacije da je prihvatio ponudu Atinjana.

– Slušaj, na kraju, to da li sam nešto prihvatio ili nisam nije ni važno jer ja imam ugovor sa Virtusom.

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović rekao je da su crveno-beli bili zainteresovani za Šengeliju, ali da mu je ipak savetovano da ne igra u Srbiji zbog mogućeg uticaja na njegovu političku karijeru u budućnosti.

 


– Ja lično nisam video taj njegov intervju, pa ne bih to ni komentarisao. Ako mene pitate, nekako sam daleko od ulaska u politiku nakon igračke karijere. Moj stav je da želim da ostanem u košarci, da svoje iskustvo, znanje i kontakte koje sam skupljao svih ovih godina prenesem mladim generacijama i pomognem im, kao i da budem u nekoj velikoj organizaciji – zaključio je on.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:


Be the first to comment on "PROGOVORIO: Šengelija o interesovanju Zvezde, ali i Čovićevom intervjuu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*