OVO SE ČEKALO: Radonjić progovorio o odlasku iz Zvezde!

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Treneru Crvene zvezde Dejanu Radonjiću uskoro ističe ugovor sa crveno-belima, a nakon osvojene 22. titule šampiona Srbije, crnogorski stručnjak je otkrio kakvi su dalji planovi.

– Želja nije sporna. Sada je najbitnije da slavimo jer smo to zaslužili, a onda u narednim danima idu razgovori pa ćemo videti šta i kako – rekao je Radonjić, a onda sumirao sezonu na izmaku:

– Posle izuzetno teške i zahtevne sezone, večeras smo trećim trofejom uspeli da završimo sve. Verovatno bi mnogo toga moglo da se priča, ali pokušaću da budem što kraći. Sezona koja je od prvog dana bila praćenja ozbiljnim problemima koje smo imali. Ušli smo sa povredama, a ni večeras nismo bili kompletni. Tokom čitave sezone smo pokušali da pronađemo način da budemo dobri. Pričao sam dosta o tome. Nisam siguran da je adekvatno shvaćeno koliko je teško bilo igrati i graditi sezonu u takvim uslovima bez mnogo igrača. Uvek smo se trudili da budemo konkurentni. Došli smo do kraja sa titulama. Čestitao bih svima na orgomnim naporima čitave sezone, predsedniku kluba Nebojši Čoviću, ljudima u klubu, doktorima, stručnom štabu i naravno najvažnije, igračima. Verovatno samo mi u klubu znamo koliko je bilo teško i kroz šta smo sve prošli.


Nakon toga je Radonjić imao zanimljivu konstantaciju.

– Kada sam imao pauzu u poslu, gledao sam neke stare utakmice i uhvatio sam sebe kako nisam bio tada svestan svih uspeha koje smo napravili. Verovatno i sada će morati da prođe neko vreme da bih shvatio šta smo sve uspeli da uradimo.

Što se tiče naredne sezone?

– Mislim da Zvezdu očekuje mnogo teška sledeća sezona, nije lako ponavljati uspehe i raditi iste stvari. Svesni smo činjenice da moramo da budemo jako dobri i dapokušamo da napravimo dobre stvari i treba biti svestan da je ozbiljan zadatak ispred Crvene zvezde da se naprave uslovi da se uđe u borbu za sve uspehe – zaključio je Radonjić.

 


Be the first to comment on "OVO SE ČEKALO: Radonjić progovorio o odlasku iz Zvezde!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*