KAO NA TRACI: Novi potpis u Crvenoj zvezdi!

FOTO: ABA liga/Emilija Jovanović

Kapiten KK Crvena zvezda Branko Lazić produžio je ugovor na još jednu sezonu, objavili su zvanično crveno-beli!

Lazić će novim ugovorom ostati u Zvezdi punih 13 sezona, te će ispred njega po „večnosti“ ostati jedino Slobodan Nikolić.

 


Takođe, izjednačiće se sa legendama kluba Vladimirom Cvetkovićem i Dragišom Vučinićem.

– Naš Branko Lazić je rekorder kluba u bukvalno svim statističkim parametrima. Godinama jedan od najboljih defanzivaca u Evropi i najbolji u ABA ligi (dva puta biran za najboljeg defanzivca regionalne lige), odigrao je 756 utakmica u crveno belom dresu, osvojo je 22 trofeja (6 aba liga, 8 titula prvaka Srbije, 7 kupova Srbije i Superkup ABA lige) odigrao je najviše evropskih utakmica čak 258, uz to je ubacio i 3351 poen tokom svoje karijere u crveno-belom dresu. Igrač je sa najvećim brojem odigranih večitih derbija – čak 86. Pored klupskih uspeha, Branko Lazić je i osvajač srebrne medalje na EP 2017. godine sa A selekcijom reprezentacije Srbije – stoji u saopštenju Zvezde i dodaje se:

– KK Crvena zvezda želi svom kapitenu puno zdravlja, sreće i sportskih uspeha u narednoj sezoni koju će provesti ponovo kao kapiten naše Zvezde.

 


Podsetimo, Zvezda je ovog leta u potpunosti renovirala tim, a od starosedelaca ugovore su produžili Ognjen Kuzmić, Nikola Topić, Stefan Lazarević i Luka Mitrović.

BONUS VIDEO:


Be the first to comment on "KAO NA TRACI: Novi potpis u Crvenoj zvezdi!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*