SRBIJA ŽESTOKO OSLABLJENA: Jokić ne igra na Mundobasketu!

FOTO: KSS

Košarkaš Denvera Nikola Jokić prema svemu sudeći neće igrati na Svetskom prvenstvu u košarci.

Selektor Srbije Svetislav Pešić još uvek nije objavio spisak igrača i to će tek uraditi u ponedeljak, ali se čini da na njemu neće biti aktuelnog NBA šampiona.

 


Dok čekamo da se to napokon desi, „Mozzart Sport“ ima određena saznanja oko imena na spisku – i ne sluti na dobro.

Kako prenosi taj portal, sa spiska je već odstranjen Nikola Kalinić koji je „zbog umora i nagomilanih povreda iz protekle sezone“ rekao selektoru da na njega ne računa.

Odatle kola tek kreću nizbro, jer navodno ni Vasilije Micić neće igrati. Iskusni plejmejker tek što je došao u NBA i ekipu Oklahome, pa će možda biti orijentisan ka tome da se što bolje spremi za debitantsku sezonu.

Međutim, najteži udarac nije ni Kalinić ni Micić, već neigranje Nikole Jokića. Iz „Mozzart-a“ saznaju da njega neće biti u timu Svetislava Pešića, te da je o tome već obavestio ljude u savezu.

 


Kao razlog navode to što bi Jokić morao da dobije produženo vreme za odmor, a da u SAD i ne cene previše Mundobasket kao takmičenje o čemu svedoči i tim koji šalju u Aziju.

Nije pomoglo ni mešanje novog kapitena Bogdana Bogdanovića, koji je bio u kontaktu sa Jokićem pokušavajući da ga ubedi. Na kraju nije uspeo…

BONUS VIDEO:


Be the first to comment on "SRBIJA ŽESTOKO OSLABLJENA: Jokić ne igra na Mundobasketu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*