„KOLIKO ČOBANA PRESTANE DA PRATI TENIS“: Crnogorski novinar ŽESTOKO izvređao Srbiju i Novaka!

Djokovic

Novak Đoković i Karlos Alkaras odigrali su fantastično vimbldonsko finale koje je na kraju pripalo Špancu posle pet sjajnih setova.

Mnogima u Srbiji je teško pao Noletov poraz, a svima je bilo još teže kada je najbolji teniser u istoriji zaplakao tokom ceremonije na Centralnom terenu.

 


Ipak, dok su mnogi tugovali, u komšiluku je jedan čovek ludovao od sreće zbog Novakovog poraza.

U pitanju je poznati crnogorski sportski novinar Nebojša Šofranac, koji je i od ranije bio poznat po sramnim komentarima na račun Srbije i njenih sportista.

Šta si mu to uradio, Karlitose? Toliko ilegalno ludih voleja, slajseva i bombi koje bi trebalo zabraniti. I da razbuktiš ovoliko bes drvoseča koji ne znaju ni gemove da broje, a znaju toliko da proklinju momka od 20 godina koji je zadivio svet? Koliko čobana će prestati da gleda tenis i da plače ojađeno na mom zidu? – upitao je ovaj „gospodin“.

Tu se popularni Šofro nije zaustavio:

– Španci su dali novi nadimak Novaku. LOAT, čak 12 izgubljenih finala, najviše u Open Eri, on je „loser of all times“ (najveći gubitnik svih vremena.

 


Novaka je optužio i da su mu suze bile lažne.

– Upoznajmo najboljeg tenisera planete (ako već nismo), šampiona Vimbldona sa 20 godina, velikog sportistu ala Nadal, koji poštuje sve, ne lije krokodilske suze i koji će osvojiti 30 slemova, narednih 15 godina biće noćna mora i neće deliti titule sa drugima. Nova era počinje – u transu je pisao Šofranac.

Ovaj „novinar“ zaposlen je na RTCG, a ostaje nam da vidimo da li će ova medijska kuća reagovati zbog ovakvih komentara.

Be the first to comment on "„KOLIKO ČOBANA PRESTANE DA PRATI TENIS“: Crnogorski novinar ŽESTOKO izvređao Srbiju i Novaka!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*