SRAM TE BILO: Skandalozno obraćanje Nejmara, izvređao Srbiju!

Tanjug/AP

Fudbaler Brazila Nejmar obratio se po prvi put javnosti od vesti da ga zbog povrede neće biti do kraja grupne faze Svetskog prvenstva.

Član PSŽ-a će morati da zaleči desni skočni zglob na vreme za nokaut fazu nakon starta Nikole Milenkovića u porazu Srbije od „Selesaoa“ rezultatom 2:0.

On je u svojoj poruci izvređao čitavu reprezentaciju Sbije, koju je nazvao neprijateljem.

 


„Ponos i ljubav koju osećam noseći ovaj dres ne može da se objasni. Da mi je Bog dao da biram gde ću se roditi, bio bi to Brazil. Ništa mi nije dato na tacni, uvek sam morao da jurim za svojim snovima i životnim ciljevima. Nikada nikome nisam želeo zlo, a pomagao sam onima kojima je to bilo potrebno. Danas je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri i to ponovo na Svetskom prvenstvu. Povređen sam. Boleće, ali sam siguran da ću dobiti šansu da se vratim i učiniću sve da pomognem svojoj zemlji, saigračima i samom sebi. Tako dugo čekanje da bi me neprijatelj olako skrajnuo? Nikada! Ja sam sin svemogućeg Boga i moja vera je beskonačna“, napisao je Nejmar.

Podsetimo, Nejmar je doživeo povredu i pre osam godina godine u Brazilu kada nije mogao da pomogne svojoj selekciji da vrate dugo čekanu „boginju“. Nije učestvovao u čuvenom porazu rezultatom 7:1 protiv Nemačke u polufinalu, a onda i protiv Holandije (3:0) u meču za treće mesto.

Ovoga puta su prognoze takve da ćemo ga gledati nakon grupne faze u kojoj je selekcija Titea u pol poziciji da završi na prvom mestu.

 


Be the first to comment on "SRAM TE BILO: Skandalozno obraćanje Nejmara, izvređao Srbiju!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*