SKANDAL: Američki novinar PROVOCIRAO Novaka, Đoković mu gospodski odgovorio!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u drugo kolo Vimbldona pobedom nad domaćim teniserom Džekom Drejperom.

Novak je izgubio prvi set, a onda je u naredna tri pregazio nedoraslog Britanca.

Jedan američki novinar imao je skandalozan komentar da je Đoković prvi set možda izgubio zbog aplauza vakcini, aludirajući na činjenicu da Đoković odbija da se oglasi hoće li se ili neće vakcinisati protiv korona virusa.


– Mislim da sam imao jedan od najboljih serverskih mečeva ikada na bilo kojoj podlozi. Mislim da sam izjednačio neki rekord iz ove ili prošle godine u Australiji, neko mi je to rekao. Takođe sam imao 25 asova u četiri seta. Da, ne mogu biti zadovoljniji servisom na travi, koja je najbrža podloga i mnogo se brzih poena može dobiti na prvom servisu. Igrao je dobro DŽek, borio se, ovo je bila jedinstvena prilika za njega da igra na Centralnom terenu Vimbldona, dobar je bio, imao je brejk šanse da se vrati u meč, ja sam u nekim momentima uhvaćen u spavanju, tražio sam svoj ritam i rad nogu na travi, bilo je malo klizavo zbog krova, ali zadovoljan sam igrom u ostala tri seta – rekao je Đoković o svojoj partiji.

Novak je uspešno izbegao provokaciju novinara.

– Što se tiče drugog pitanja, ne znam na koga aludirate. Čuli smo ovacije, kada smo izlazili na teren, ali ne znam kome su bili upućeni, da budem iskren, rekao je Đoković, ne davajući povoda Britancima za senzacionalističke naslove.


Be the first to comment on "SKANDAL: Američki novinar PROVOCIRAO Novaka, Đoković mu gospodski odgovorio!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*