NOVAK SUROVO ISKREN: Nikada se ovako jadno nisam osećao!

Novak Djokovic
EPA/NEIL HALL

Novak Đoković se plasirao u četvrtfinale Vimbldona.

On je u osmini finala posle velike borbe i dva dana tenisa savladao Poljaka Huberta Hurkača rezultatom 3:1.

 


Posle meča, Novak je pohvalio rivala, koji je brutalno servirao i priznao je da nije uživao u meču i da ne pamti kada se osećao ovako jadno kada je rival servirao.

Poštovanje za njega, igrao je sjajan meč, sjajna predstava, ne pamtim kada sam se osećao ovako jadno u gemovima kada sam vraćao servise – rekao je Srbin, a potom i dodao:

– Dobri serveri imaju prednost, nije baš meč za uživanje, ali u važnim trenucima sinoć uspeo sam da dobijem prvi set, iako je on imao 6:3 u taj-brejku, ovaj meč je mogao da ode u drugom pravcu, ali uspeo sam da zadržim nerve i da pronađem način da pobedim.

Đoković već deset godina nije izgubio na Centralnom terenu u Londonu.

– U dobrom svetlu, imam povezanost sa ovim terenom, svaki put kad izađem osećam se sve bolje. Nadam se da će ova ljubav da traje što više.

 


U borbi za plasman u polufinale igraće protiv Rusa Andreja Rubljova.

Rubljov je drugačiji igrač od Hurkača, ostaje blizu osnovne linije, ali neću mnogo o taktici, moram nešto da zadržim i za sebe. Jeste da sam neke veće izazove imao, ali sutra je već novi izazov. Znam da juri svoje prvo polufinale i nadam se da se to neće desiti sada – zaključio je Đoković.

BONUS VIDEO:


Be the first to comment on "NOVAK SUROVO ISKREN: Nikada se ovako jadno nisam osećao!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*