MILUTINOV ŽELI DA BUDE NA MUNDOBASKETU: Jokića cenim šta god da odluči

EPA/MAXIM SHIPENKOV

Srpski košarkaš Nikola Milutinov potvrdio je nameru da na predstojećem Mundobasketu igra za nacionalni tim.

Iskusni centar se nalazi na ostrvu Siros u Grčkoj, gde je organizovan košarkaški turnir Jorgosa Printezisa, kada je u razgovoru za grčke medije istakao ono u šta je malo ko sumnjao.

 


„Već sam rekao selektoru Srbije da sam na raspolaganju timu. Zaista želim da budem deo tima. Mislim da imamo kvalitet, ali to moramo da pokažemo na terenu. Imali smo kvalitet i prethodnih godina, ali nismo prošli onako kako smo očekivali. Zaista se nadam da ove godine možemo da napravimo nešto dobro“, rekao je Milutinov tokom „Stoiximan AegeanBall“ turnira.

Govorio je i o potencijalnom nastupu Nikole Jokića.

„Moramo da mu damo još vremena, jer je zaista imao tešku sezonu. Šta god da odluči, moramo da cenimo ono što je uradio za naš narod. On je trenutno jedan od najboljih igrača na svetu“, dodao je Milutinov.

 


Nedavno se vratio u Pirej iz CSKA, gde će po drugi put obući dres Olimpijakosa. Taj tim proživljava turbulentno leto, tokom kog su već klub napustila dvojica najboljih – Saša Vezenkov i Kostas Slukas.

„Najbolniji momenat za mene jeste odlazak Vezenkova. Dva ključna igrača su otišla, ali mi moramo da radimo vredno. Nadam se da ću biti bolji ovde nego prethodnog puta. Videćemo naredne sezone. Nadam se da ću načiniti korak unapred kada je reč o mojoj igri“, zaključio je Milutinov.

BONUS VIDEO:


Be the first to comment on "MILUTINOV ŽELI DA BUDE NA MUNDOBASKETU: Jokića cenim šta god da odluči"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*