POLICIJSKI ČAS U LONDONU: Prekinut meč Novaka i Hurkača!

Djokovic

Duel osmine finala Vimbldona između Novaka Đokovića i Huberta Hurkača prekinut je zbog policijskog časa u Londonu.

Najbolji teniser u istoriji je u trenutku prekida vodio rezultatom 2:0 (7:6, 7:6).

 


Duel će biti nastavljen u ponedeljak na Centralnom terenu, a Srbin i Poljak će svoj meč odigrati nakon jednog duela dama.

Što se tiče samog meča, gledali smo veliku borbu tokom čitavog njegovog toka.

Đoković i Hurkač su fantastično servirali, pa nismo videli niti jednu brejk šansu u prvom setu.

Pobednika ovog dela igre morao je da odluči taj-brejk. Hurkač je bio nešto bolji, uspeo je da stigne do mini-brejka i potom povede sa 6:3.

Novak je spasao dve set lopte na svoj servis, a potom je uradio teži posao i spasao i treću set loptu, ali ovog puta na servis Poljaka.

Nije se tu srpski igrač zaustavio, osvojio je i dva naredna poena i stigao do vođstva u setovima.

Činilo se da bi ovo u potpunosti moglo da slomi otpor bombardera iz Poljske, ali to se nije dogodilo.

Imao je Novak svoju prvu brejk loptu u trećem gemu, ali nije uspeo da je iskoristi. Usledio je mirniji period sve do osmog gema, u kojem je Đoković imao tri vezane brejk šanse.

Nije ih iskoristio, imao je potom još jednu brejk loptu, ali je Hurkač na neverovatan način osvojio poen, dok je Đoković završio upecan u mrežu.

Novih brejk lopti nije bilo do kraja seta, pa smo ušli u novi taj-brejk. Ovog puta Nole je bio taj koji ga je bolje otvorio, odmah je napravio mini-brejk i poveo sa 2:0.

Ipak, Hurkač pravi totalni preokret i sa dva mini-brejka dolazi do vođstva od 5:4. Imao je dva servisa da stigne do seta, ali je Novak osvojio oba poena i poveo sa 6:5.

 


Posle duge razmene Novak gubi naredni poen i ponovo je bilo izjednačeno 6:6. Brzo se stabilizovao Đoković, osvojio je dva poena u nizu i kao i prvi taj-brejk i drugi je dobio rezultatom 8:6.

Meč je nakon završetka drugog seta momentalno prekinut, a nadamo se da će Nole u ponedeljak posao završiti već u trećem setu.

BONUS VIDEO:


Be the first to comment on "POLICIJSKI ČAS U LONDONU: Prekinut meč Novaka i Hurkača!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*