GOS PRIZNAO: Tuča nam pomogla da izbacimo Partizan!

Novi košarkaš Olimpijakosa Najdžel Vilijams-Gos prisetio se nekih detalja iz nedavno završene sezone u kojoj je sa Real Madridom osvojio Evroligu.

Osim F4, ključna je bila sada već čuvena četvrtfinalna serija sa Partizanom.

 


Madriđani su izgubili prva dva meča u svom Vizink centru, a nakon tuče u drugom meču stigli su do preokreta i plasmana na F4.

„Još uvek ne mogu da verujem. Cele godine sam govorio da je osvajanje Evrolige moj jedini cilj. To je nešto o čemu sam razmišljao i sanjao otkako sam došao u Evropu. Prva utakmica Evrolige koju sam gledao uživo bila je 2019. godine i to finale između Reala i Fenerbahčea. I to zato što se igralo u Beogradu, a ja sam bio u Partizanu. U glavi mi je ostala slika šampiona koji uzima trofej. To je za mene sada realnost i nešto što ne mogu ni da opišem“, pričao je Najdžel Vilijams-Gos za „Crossover“, a potom i dodao:

„Tuča koja se dogodila nas je zbližila… Kao igrač i kao takmičar osećam da ako dostignete ovaj nivo i igrate u timu kao što je Real Madrid to je zato što imate poseban mentalitet. Govorim u svoje ime – nemam normalan mentalitet. Normalan čovek bi možda pomislio da sa 0-2 pred dolazak na najneprijateljskije okruženje u Evropi nema šta da se traži. Ali, ponavljam, nisam ovako daleko u karijeri dogurao razmišljajući normalno. Imao sam veru i samopouzdanje i iako moja uloga ne podrazumeva da uvek dajem 20 poena jer imamo veoma dobre igrače, ja sam u stanju to da uradim. Pokazao sam tokom svoje karijere da mogu da postižem poene, branim, radim sve što je potrebno da moj tim pobedi. Bio sam siguran i verovao da će, ako pobedimo u trećoj utakmici, pritisak malo popustiti“, otkrio je Vilijams-Gos koji je upravo u trećem susretu u Beogradu ubacio 22 poena.

 


BONUS VIDEO:


Be the first to comment on "GOS PRIZNAO: Tuča nam pomogla da izbacimo Partizan!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*