ONA JE POMOGLA NOVAKU: Bez NJE Đoković ne bi bio u mogućnosti da osvoji Australijan open!

Tanjug/AP

Marijana Kovačević postala je poznata kao doktorka koja pomaže najvećim zvezdama sporta da se brzo oporave i što pre vrate na teren.

Najnoviji na spisku osoba kojima je pomogla je Novak Đoković! Doktorka Marijana se čak nalazi u Novakovom boksu u Melburnu, a razlog za to je činjenica da mu je mnogo pomogla kako bi ostao na Australijan openu.

U jednom momentu delovalo je da će Novak tako teško moći da „izgura“ turnir do kraja, a onda se u celu priču uključila poznata doktorka.

 


Lista sportista koji su se lečili kod nje je dugačka… Od Dejana Stankovića, Endija Marija, Aleksisa Sančeza, Kristijana Ronalda i brojni drugi.

– Posle mojih tretmana, mišić je potpuno nov. Nema traga bivše povrede. Pošto je mišić potpuno nov – nema ožiljaka, senke, fibroze, nema ni mogućnosti da dođe do recidiva povrede, to je druga stavka revolucionarnog metoda. Po završetku terapije, uradi se snimak da bi se to proverilo. Znači, poenta je da dođe do potpune regeneracije mišića – rekla je ona u jednom razgovoru za TV Prva.

Posle ovog tretmana oporavak traje znatno kraće.

– Terapije su toliko jake da jedan sat terapije zamenjuje jednu nedelju lečenja bilo kojom metodom u svetu. Dakle, ako kažu da mora mesec dana da miruje, ja problem rešim za četiri sata  objasnila je Marijana.

 


Be the first to comment on "ONA JE POMOGLA NOVAKU: Bez NJE Đoković ne bi bio u mogućnosti da osvoji Australijan open!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*