VAZURA BESAN NA JOVIĆA: Objavićemo sve, to je kao da ja tužim majku i oca!

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura obratio se novinarima u SC Teleoptik.

Na prozivci prvog tima nije se pojavio talentovani Nemanja Jović, a prvi operativac crno-belih objasnio situaciju sa mladim fudbalerom.

 


– Situacija nije dobra, definitivno. Jović nije na pripremama sa Partizanom. Ne znam šta se dešava, igrač se nije javio. Nekad ti igrači u medijima dobijaju veću podršku nego klub, što mislim da nije dobro. Kada su u pitanju mladi igrači, Partizan treba da dobije veću podršku. To zaslužuje i ova uprava i mi. I Vlahović, i Lukić, i Pavlović, Milenkvoić, Živković, svi su oni mogli da tuže klub pa se drugačije završilo. Ne znam šta se dešava sa igračem. Nije se javio. Da odmah otklonjim sumnju, Jović je imao 10.000 evra platu. Kao i svaki mladi igrač, krenuo je sa 1.000, pa 3.000, 6.000. Kako ulazi u prvi tim, tako je plata rasla. Imao je dug, podneo je zahtev za raskid. Mi smo predali advokatima, sad čekamo. To je isto kao da se ja jedan dan probudim i krenem da tužim oca i majku koji su me naučili da jedem, pričam, hodam… Nije normalno i ne očekujem od medija da daju podršku u takvim postupcima. Nije normalno ponašanje igrača, niko nije znao da postoji problem. Stavljen je bio na transfer listu. Otkričemo sve drrge detalje vezane za njega, ali ćemo najpre sačekati ročište. Nažaloist, loše stvari su se dešavale oko njega. klub tu ne može da utiče – rekao je Vazura.

Tu nije kraj Partizanovih problema sa supertalentovanim igračima, pošto je Matija Popović sklonjen sa priprema jer klub nije uspeo da postigne dogovor sa njim o potpisivanju ugovora.

– To je dete iz Omladinske škole. Razgovarali smo sa ocem . Partizan nije klub koji će trpeti ucene nijednog oca i dok sam ja u klubu sigurno niko nećemo davati nikakve procente, a mogu da kažem da se radi o 50 odsto od dalje prodaje. Igrač je dobio ponudu kluba koja je najveća u istoriji kad je u pitanju mladi igrač, jer mislimo da je veliki talenat, ali u ovom trenutku ponuda i dalje stoji. Nemamo nikakav odgovor, to je to. Ako ne potpiše, želim mu sve najbolje u životu – rekao je Vazura i dodao:

 


– Ako neko želi da ide mimo Partizana, želim mu srećan put. Ali ja sam ubeđen da to nije dobar put. Ja bih voleo da taj igra potpiše za Partizan i na osnovu izveštaja Ivice Kralja dobio je taj najveći ugovor. Ali, imali smo i ranije situacija sa roditeljima i nećemo dozviliti da iko uđe u prvi tim, a da nismo načisto sa njim. Želje druge strane nisu fudbalske, a ni zakonite. Nećemo kršiti propise da bi neko bio zadovoljan.

BONUS VIDEO:


Be the first to comment on "VAZURA BESAN NA JOVIĆA: Objavićemo sve, to je kao da ja tužim majku i oca!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*