SEČA U HUMSKOJ: Partizan TERA dvojicu stranaca!

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Velika rekonstrukcija očekuje Partizan tokom leta.

Ljubomir Fejsa se već oprostio od kluba, a crno-beli žele da se otarase i dvojice stranaca, Hamidua Traorea i Patrika Andradea, saznaje Telegraf.

 


Čelnici Partizana već su nagovestili agentima Traorea i Andradea svoje namere o rastanku sa njihovim klijentima.

Ipak, Partizanu neće biti lako da se reši pomenute dvojice, jer oni imaju ugovor sa Parnim valjkom u trajanju od još dve godine.

Obojica su prošlog leta stigli u Humsku 1 kao velika pojačanja. Andrade je stigao bez obeštećenja, dok je Partizan Giresunsporu za Traorea platio čak 700.000 evra.

Momak sa Malija je i imao neke dobre utakmice u dresu Partizana, a tome je dodao i sasvim pristojan doprinos u večitim derbijima i evropskim mečevima.

Sa druge strane, Andrade se posle dobrog početka potpuno izgubio, a kasnije su krenuli i problemi sa povredama, pa je momak sa Zelenortskih Ostrva propustio ogroman deo sezone.

Ostaje da se vidi da li će Partizan uspeti da se oslobodi njih dvojice, imajući u vidu da ovaj novac koji trenutno primaju teško mogu da dobiju u nekom drugom klubu.

 


Zbog toga će morati da se nađe neki kompromis, a ukoliko Traore i Andrade na kraju napuste Partizan, crno-beli će na njihovo mesto dovesti jednog ili dvojicu fudbalera.


BONUS VIDEO:

Be the first to comment on "SEČA U HUMSKOJ: Partizan TERA dvojicu stranaca!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*