STJEPANOVIĆ IMA VELIKE SNOVE: Želim duplu krunu sa Partizanom!

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Mladi fudbaler Partizana Mateja Stjepanović izuzetno je zadovoljan posle debija u seniorskom fudbalu i ističe da je naredni cilj osvajanje duple krune sa crno-belima.

Stjepanović je ove sezone sa omladincima Partizana osvojio titulu, a u duelu poslednjeg kola Superlige Srbije protiv Voždovca debitovao za seniorski tim.

 


– Želeo bih da se zahvalim šefu Igoru Duljaju na ukazanom poverenju. Neverovatan je osećaj debitovati za Partizan i to pred navijačima, na našem stadionu. Ovim sam ostvario svoj dečački san, ali ovo je tek početak, ne zadovoljavam se postignutim! Na meni je da radim još više i da pokažem zašto sam ovde. Sve je, naravno, motiv za više i bolje – rekao je 19-godišnji vezista za klupski sajt Partizana.

Kao kapiten je predvodio omladince Partizana do prve titule posle 13 godina. Crno-beli će prvi put u istoriji igrati Ligu šampiona za igrače do 19 godina.

– U Partizanu sam osvojio sve što sam mogao do sada. I pionirsku i kadetsku i omladinsku ligu, sada je vreme da osvojim ‘duplu krunu’ sa Partizanom. To mi je sledeći cilj i ostvariću ga. Bilo je pozitivne treme, jedva sam čekao da zakoračim na teren. Zadovoljan sam svojom igrom. Jedva čekam sve što sledi. Ogrejaće, obasjaće.

Za kraj, dodao je i da mu je bila čast da uruči Rikardu Gomešu nagradu za najboljeg igrača sezone.

 


– Znamo koliko je dao Partizanu, koliko voli i klub i našu zemlju i za nas je to samo podstrek da, i kada je teško, nastavimo dalje. Rikardo je svima uzor i prema svima se ponaša i očinski i drugarski, pun empatije – dodao je mladi fudbaler Partizana.

Stjepanović ima ugovor sa Partizanom do 2026. godine.


BONUS VIDEO:

Be the first to comment on "STJEPANOVIĆ IMA VELIKE SNOVE: Želim duplu krunu sa Partizanom!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*