GOL-MAŠINA STIŽE NA MARAKANU: Zvezda naciljala STRAŠNOG strelca, rešeta mreže kao od šale!

FOTO: FK Crvena zvezda

Da li će do realizacije transfera doći ostaje da se vidi.

Crvena zvezda već dugo traži pravo rešenje u napadu.

Aleksandar Pešić nema adekvatnu podršku, Jovan Mijatović je i dalje veoma mlad, Marko Rakonjac traži željenu formu, a Piter Olanjinka koji stiže na leto trenutno je povređen.

 


Zbog toga na Marakani razmišljaju i o slovenačkom reprezentativcu Žanu Vipotniku. A, kako i ne bi razmišljali kada pogledaju moćnu statistiku Slovenca ove sezone.

Napadač Maribora, koji je nedavno napunio 21 godinu, pre dva dana je postigao još jedan gol za svoj tim – ovoga puta u pobedi nad Murom rezultatom 3:1.


Tim golom Vipotnik je došao do neverovatne cifre od 20 pogodaka na 28 mečeva u domaćem šampionatu, uz tri koliko je postigao i u Kupu.

Čelnici Zvezde već su išli lično da ga gledaju i ne kriju da je jedna od opcija, mada definitivno nije primarna. S druge strane, pitanje je i koliko crveno-beli finansijski mogu da isprate trku za Vipotnika.

Zagrebački Dinamo je navodno odustao, jer je cifra od 4,2 miliona koliko Maribor traži previše za njih. Ujedno, slovenački tim, kao i Vipotnik sam, čekaju ponudu iz Bundeslige o kojoj se stidljivo priča.

BONUS VIDEO:

 

Be the first to comment on "GOL-MAŠINA STIŽE NA MARAKANU: Zvezda naciljala STRAŠNOG strelca, rešeta mreže kao od šale!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*