SESIL EGZUM NE VERUJE ŠTA GA JE SNAŠLO: Nisam očekivao sve ovo!

Dante Egzum je ušao u srca navijača Partizana, a isti je slučaj i sa njegovim ocem Sesilom.

Egzum senior se trenutno nalazi u Madridu gde uživo prati Partizanov pohod na F4.

 


Ispratio je prvi duel ovih rivala, a uoči drugog dao je kratki intervju za Mozzartsport.

Uživam, euforičan sam. Prva utakmice se završila baš onako kako sam se nadao. Znao sam da ako pobedimo prvu utakmicu imamo šanse da pobedimo čitavu seriju. Malo sam se uplašio kada je bilo 77:70 za Real, ali ekipa je uspela. Kada imate igrače kao što je Kevin Panter koji je bio miran u toj situaciji onda je sve moguće„.

Bilo je veoma napeto u prvom meču, Real Madrid je poenima iz faul Gabrijela Deka poveo sa 87:86, a onda je usledila čudesna trojka Kevina Pantera za trijumf Partizana.

Bio sam stresiran, krenula je glava da me boli, ali onda olakšanje, sve me je prošlo kada smo pobedili. Uz to sam sve vreme komunicirao sa ćerokom, u Australiji su bili budni da prate utakmicu. Fantastično je bilo„.

Njegov sin Dante jedan je od najbitnijih igrača Partizana ove sezone, a navijače često oduševljana svojim atletskim sposobnostima. Ipak, Sesil nešto drugo ističe u prvi plan.

Odgajio sam ga i vaspitao da igra košarku na pravi način. Ja sam neko ko voli odbranu, naučio sam ga kako da igra odbrani i mislim da to radi vrlo dobro. Tim je definitivno klinuo i mislim da su na pravom putu da urade nešto specijalno„.

Egzumovi prodori su nezaustavljivi čitavoj Evropi.

Danteova prednost je brzina i eksplozivnost, verovatno će biti fauliran ili će postići koš kad krene da trči niz teren

Ni sam nije mogao da sanja da će doživeti ovoliku popularnost kod navijača Partizana koji traže sliku sa Sesilom gde god ga sretnu, pa je tako bilo i pred ovaj razgovor u holu hotela kad su dva navijača crno-belih oduševljeno prišli da se fotografišu.


Baš nisam očekivao ovo. Video sam da je Dante popularan, ali nisam znao da su navijači ovoliko strastveni. Uživam sa njima. Prelepo mi je u Beogradu i na utakmicama„.

BONUS VIDEO:

 


Be the first to comment on "SESIL EGZUM NE VERUJE ŠTA GA JE SNAŠLO: Nisam očekivao sve ovo!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*