SPECIJALNA PONUDA SAMO U APRILU – Saznaj šta ti to Meridian novo donosi!

Meridian

Navikli ste da vas Meridian stalno iznenađuje. Ni ovaj put vas nismo izneverili. A sigurni smo da će se i vama svideti.

O čemu se tačno radi? Svaka uplata na Meridian online korisnički nalog od sada vredi više!

Na pitanje: kako? – odgovor je veoma jednostavan. I što je još važnije – dobitan za naše verne igrače. 

Naime, od 3. aprila svako ko deponuje novac preko Meridian mreže partnera, ostvaruje pravo na 30% bonusa na prvi dnevni depozit!

Ali, najpre kako biste uopšte učestvovali u ovoj promociji, neophodno je da imate otvoren nalog na meridianbet.rs sajtu ili aplikaciji.

Ukoliko još uvek niste deo našeg sjajnog i pobedničkog tima, promenite to već danas jer prilikom registracije ostvarujete pravo na 300 besplatnih spinova, a na uplatu prvog depozita stiže bonus u visini od 100%!

A na sve to vas čeka i dnevni bonus u visini od 30 odsto na prvi dnevni depozit!

Da bi igrač ostvario pravo na 30% bonusa, neophodno je da kompletan iznos depozita iskoristi za odigravanje tiketa sa minimalnom ukupnom kvotom 3 ili slot ponude istog dana kada je depozit napravljen. Minimalna uplata depozita je 300 dinara.

Bonus se uplaćuje automatski, na bonus račun igrača, sledećeg dana do 14 časova. Maksimalni dnevni iznos bonusa koji možete ostvariti ovim putem je 3.000 RSD, a minimalni dnevni iznos bonusa koji možete ostvariti ovim putem je 100 RSD.

Pronađite najbližu lokaciju klikom na željeni grad: Beograd, Kragujevac, Kraljevo, Leskovac, Niš, Novi Sad, Subotica, Ostali gradovi.

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i povećajte svoje šanse za dobitak sa 30% bonusa na uplate depozita preko Meridian mreže partnera! Meridianbet.rs vam želi puno sreće i uspeha u igri.

Be the first to comment on "SPECIJALNA PONUDA SAMO U APRILU – Saznaj šta ti to Meridian novo donosi!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*