ŽOC UŠAO U RASPRAVU SA NOVINARIMA: „Hajde Vi mi recite, šta mislite?“

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović kaže da je nekoliko faktora uticalo na to da meč Partizana i FMP-a bude interesantan do kraja.

Partizan je u meču 24. kola ABA lige slavio u Železniku sa 97:91, a Zek Ledej i Aleksa Avramović su bili ključni igrači u pobedi crno-belih.

 


„Važna utakmica kao što će biti i svaka do kraja za nas u ABA ligi, protiv mladog tima sa nekim iskusnim pojedincima. Od prve do poslednje sekunde igraju agresivno, tako su igrali i danas, nisu se predavali, to im je odlika i čestitam im na tome. Zasluženo smo pobedili“, rekao je Obradović na konferenciji posle meča.

Dodao je da ga ova utakmica nije nimalo podsetila na onu iz prvog dela sezone kada je Partizan dobio još neizvesnije.

„Tada smo bili brzopleti u nekim situacijama, ali na kraju je najvažnije da smo dobili“. Žoc je nakon toga ušao u kraću razmenu sa novinarom po pitanju motivacije igrača Partizana.

 


„Hajde vi mi recite, šta mislite? Da li je to tako lako… Ja stalno radim na tome da igračima objasnim da je motivacija najvažnija u sportu i evo danas su uspeli da je nađu dovoljno da dobiju utakmicu. Sve ostalo je tako kako je“, kazao je Obradović.

„Složio sam se sa vama i time što ste rekli, da je stvar motivacije – da kad neko igra pred 20 hiljada ljudi poslednje četiri utakmice i dođe da igra u salu sa, ne znam koliko je bilo. Naravno da je tu motivacija, uspeli smo da je nađemo dovoljno koliko je bilo potrebno. I sve što kažete, pao je rezultat, zbog čega je pao? Zbog demotivacije i dekoncentracije, nema zbog čega drugog. Situacije lake za rešavanje mi nismo rešavali. Udvajanja koja je radila ekipa FMP-a, deca prepoznaju ta udvajanja. Izgubljena lopta, promašen šut, loša reakcija u zameni odbrane i to je to“, objasnio je trener kluba iz Humske.

BONUS VIDEO:

 


Be the first to comment on "ŽOC UŠAO U RASPRAVU SA NOVINARIMA: „Hajde Vi mi recite, šta mislite?“"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*