OVO SE ČEKALO: Partizan dobija VELIKO pojačanje!

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Košarkaši Partizana uskoro će biti dosta jači u reketu.

Naime, kako prenosi Sportklub, centar crno-belih Balša Koprivica mogao bi da se vrati na teren već 10. aprila u utakmici 25. kola ABA lige protiv Igokee u Štark areni.

 


Supertalentovani centar nalazi se u završnoj fazi oporavka od mononukleoze i ukoliko sve bude kako se očekuje, zaigraće protiv tima iz Republike Srpske.

Koprivica ove sezone nema previše sreće, prvo je u novembru zadobio prelom šake protiv Panatinaikosa u Atini, a onda mu je u januaru nakon što se vratio na teren dijagnostifikovana mononukleoza.

FOTO: KK Mornar/MEDIA pro

On se u međuvremenu vratio treninzima i u dogovoru sa lekarskom ekipom i stručnim štabom očekuje se da se uskoro vrati na teren i tako rastereti Matijasa Lesora i Alena Smailagića.

Nema sumnje da će njegov povratak biti od velike pomoći Partizanu u završnici sezone u kojoj ga očekuju najteži mogući izazovi.

Koprivica je ove sezone u ABA ligi odigrao svega pet utakmica, a na njima je prosečno beležio 7.8 poena, 2.3 skoka i dve blokade.

 


Što se tiče Evrolige, tamo je odigrao, takođe, pet utakmica, ali sa daleko slabijim prosečnim učinkom od 1.2 poena i 1.6 skokova.

BONUS VIDEO:

 


Be the first to comment on "OVO SE ČEKALO: Partizan dobija VELIKO pojačanje!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*