TO SE ČEKALO: Partizan dobija NAJVEĆE pojačanje pred nastavak sezone!

FOTO: KK Partizan/Dragana Stjepanović

Košarkaši Partizana pobedili su Studentski centar u Podgorici rezultatom 84:78 u okviru 24. kola ABA lige.

Trener Parnog valjka Željko Obradović bio je zadovoljan ishodom meča u prestonici Crne Gore.

 


SC Derbi igra odlično tokom sezone, radi se o timu koji ima veliki potencijal i sjajnog mladog trenera. Imali smo dosta problema tokom meča. Bilo je evidentno da smo umorni i spori posle duplog kola Evrolige, ali smo u nastavku meča uspeli da podignemo nivo igre u oba smera i stignemo do pobede.

On je otkrio i šta je odlučilo pobednika u ovom meču.

Šta je rešilo pitanje pobednika? Znatno agresivnija odbrana, pametne odluke u napadu. Ne volim da ističem pojedince, ali Balša Koprivica je stvarno odigrao na visokom nivou. Verujem da će brzo shvatiti da je kadar da igra na vrhunskom nivou i u Evroligi.

On je potom obradovao navijače Partizana i saopštio da će crno-beli biti žestoko pojačani u duelu protiv Olimpijakosa, pošto se u tim vraća Zek Ledej.

– Razgovorao sam sa ljudima iz kluba, Ledej bi trebalo da bude u timu protiv Olimpijakosa. Dubai? Ne znam ništa o tome, niti me zanima. O tome se odlučuje na sastancima ABA lige, a ja sam maksimalno fokusiran na ono što nas očekuje do kraja sezone.

 


Nema sumnje da će povratak Ledeja predstavljati ogromno pojačanje za crno-bele u nastavku sezone.

Partizan će 28. marta dočekati Olimpijakos u „Štark areni“ u okviru 32. kola Evrolige, a tri dana kasnije očekuje ga novi meč u Podgorici, ovog puta protiv Budućnosti.

Be the first to comment on "TO SE ČEKALO: Partizan dobija NAJVEĆE pojačanje pred nastavak sezone!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*