EKSPLOZIJA NA MARAKANI: Zvezda dovodi BRUTALNOG golgetera iz komšiluka?

Crvena zvezda se nalazi nadomak osvajanja nove šampionske titule, a samim tim i direktnog plasmana u grupnu fazu Lige šampiona.

Zbog toga na Marakani već odavno pripremaju pojačanja za letnji prelazni rok.

 


Kako prenosi Telegraf, velika želja čelnika Crvene zvezde je špic Maribora i reprezentacije Slovenije Žan Vipotnik (21).

On je ove sezone prava gol-mašina, te je na 30 mečeva postigao ukupno 20 golova za drugoplasirani tim slovenačkog prvenstva.

Njegove sjajne partije nisu promakle ni selektoru Matjažu Keku, koji mu je u martu uručio debitantski poziv.

Vipotnik je ekspresno iskoristio šansu u dresu Slovenije. Protiv Kazahstana je u 70. minutu ušao u igru i samo osam minuta kasnije postigao pobedonosni gol. I protiv San Marina je ušao sa klupe, te je kod drugog gola poslao loptu koju je Roberto Di Majo sproveo u sopstvenu mrežu, pa je tako upisao i asistenciju za nacionalni tim.

Čelni ljudi sa Marakane već su stupili u kontakt sa Mariborom, kako bi se raspitali oko potencijalnog obeštećenja. Takođe, Zvezdini emisari su uživo pratili utakmice Maribora kako bi se na licu mesta uverili u kvalitete Vipotnika.

Ipak, neće biti lako Zvezdi da ga dovede u svoje redove, pošto je Slovenac i na radaru Dinama iz Zagreba, ali i američkog Njujork sitija, filijale Mančester sitija.

Naravno, najveći adut koji imaju crveno-beli jeste direktno mesto u Ligi šampiona, što bi mladom špicu mogla da bude velika odskočna daska za nastavak karijere.

 


Nema šta, vrelo leto na Marakani je pred nama.

BONUS VIDEO:

 


Be the first to comment on "EKSPLOZIJA NA MARAKANI: Zvezda dovodi BRUTALNOG golgetera iz komšiluka?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*