KRENUO DA REŠETA: Jović srušio ŠAMPIONA Italije!

Fudbaleri Fiorentine pobedili su u Firenci Milan rezultatom 2:1 u okviru 25. kola Serije A.

Viola se ovim trijumfom učvrstila u sredini tabele i trenutno ima 31 bod, dok su Rosoneri na poziciji četiri sa 47 bodova i do kraja sezone ih očekuje velika borba za mesta koja vode u Ligu šampiona.

Fiorentina je bila dosta bolji rival u prvom poluvremenu, najviše šansi propustio je Bonaventura, koji je u 26. minutu propustio najbolju priliku u prvom delu igre.

 


Odmah na startu drugog poluvremena Fikajo Tomori obara Ikonea, a Fiorentina dobija penal. Gonzales je bio precizan, pa je domaćin od 49. minuta vodio sa 1:0.

Milan se malo razbudio posle primljenog gola, pa je u kratkom navratu propustio dve velike prilike preko Žirua i Ernandeza, oba udarca fantastično je zaustavio golman domaćina Teraćijano.

U međuvremenu u igru je ušao i Zlatan Ibrahimović, ali gosti nisu mogli do gola. U jednom trenutku su dobili penal zbog igranja Kabrala rukom, ali je sudija nakon VAR-a preinačio svoju odluku.

Srpski napadač Luka Jović u igru je ušao u 81. minutu, a samo minut kasnije propušta veliku šansu, nakon što mu je oporavljeni Menjan odbranio šut.

 


Sjajno je igrao bivši fudbaler Real Madirda, a svoju dobru partiju krunisao je golom. Dodo mu je poslao sjajnu loptu, a Jović ju je još bolje sproveo u mrežu.

Do kraja meča Milan je uspeo samo da smanji rezulat lepim golom Tea Ernandeza.

Nikola Milenković je čitav meč proveo na klupi za rezervne fudbalere, dok je Nikola Terzić bio van stroja zbog povrede.

Rosonere u sredu čeka revanš osmine finala Lige šampiona protiv Totenhema u Londonu, a Milan će na velelepni stadion „Pevaca“ doći sa prednošću od 1:0 iz prvog meča na San Siru pre nekoliko nedelja.

BONUS VIDEO:

 


Be the first to comment on "KRENUO DA REŠETA: Jović srušio ŠAMPIONA Italije!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*