VELEOBRT: Česi se PREDOMISLILI oko Olanjinke?

FOTO: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je postigla dogovor sa Piterom Olanjinkom o dolasku na stadion „Rajko Mitić“ na leto, po isteku ugovora sa Slavijom, ali Česi imaju drugačije planove.

Naime, klub iz Praga namerava da se odrekne nigerijskog krilnog napadača već ove zime, a preduslov je da pronađu zamenu do 28. januara.

Takođe, praški tim nema nameru da pusti Olanjinku u Beograd bez obeštećenja, budući da se radi o najboljem strancu u klupskoj istoriji.

 


 Nigerijski krilni napadač i rekorder Slavije po broju mečeva i golova u evropskim kupovima, Piter Olanjinka, napušta klub. Potpisao je ugovor sa Crvenom zvezdom iz Beograda, a klubovi trenutno pregovaraju o njegovom zimskom odlasku. Na to su Slavija, agent i igrač dali preliminarnu saglasnost – navedeno je na zvaničnom sajtu Slavije.

Ovo je odlična vest za crveno-bele, koji će po svemu sudeći dobiti dodatnih šest meseci tokom kojih bi se Olanjinka adaptirao na srpsku prestonicu, a na taj način bi spremniji dočekao očekivani nastup u Ligi šampiona naredne sezone.

 


Be the first to comment on "VELEOBRT: Česi se PREDOMISLILI oko Olanjinke?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*