VELEOBRT: Nezaustavljivi GOLGETER stiže u Zvezdu!

FK Crvena zvezda želi Baraku Baharu da stvori konkurentan tim u Ligi šampiona, a sada stižu informacije da je došlo do preokreta i da će velika želja sportskog sektora crveno-belih ipak stići na „Marakanu“.

Naime, „Informer“ prenosi da je Zvezda blizu da dovede najboljeg strelca Sent Etjena Žan Filipa Krasoa.

 


Crveno-beli su uspostavili kontakte sa reprezentativcem Obale Slonovače još krajem prošle godine, pregovarali nekoliko meseci, ali su razgovori u jednom trenutku propali.

Drugi strelac Lige 2 sa 17 postignutih golova u ovoj sezoni imao je nerealna finansijska očekivanja kada je reč o godišnjim primanjima.

Crvena zvezda se okrenula drugim rešenjima, ali je pre nekoliko dana dobila signal da je Žan Filipe Kraso spreman za novu rundu pregovora. Prethodnih dana se u francuskim medijima pisalo da je iskusni napadač odbio ponudu iz Egipta vrednu 1,2 miliona evra i da će po svoj prilici, usled velikih finansijskih očekivanja, karijeru nastaviti u Saudijskoj Arabiji.

Međutim, kako navodi spomenuti izvor, članovi rukovodstva Crvene zvezde trenutno su u Francuskoj, na završnim pregovorima sa agentima Žan Filipa Krasoa, i da bi do kraja nedelje trebalo da bude završen veliki posao.

 


Dodaje se da bi Žan Filip Kraso mogao da izdejstvuje godišnju zaradu od 600.000 evra, ali i da u Crvenoj zvezdi dobije ozbiljne bonuse kada je reč o individualnom učinku u Superligi i posebno u Ligi šampiona.

Pored Žan Filipa Krasoa Crvena zvezda je pokazala ozbiljan interes za napadača Atalante na pozajmici u Sent Galenu Emanuela Late Lata, čeka se i odgovor Zenita kada je u pitanju Mateo Kasijera.


BONUS VIDEO:

Be the first to comment on "VELEOBRT: Nezaustavljivi GOLGETER stiže u Zvezdu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*