GROBARI U TRANSU: Partizan saznao IZUZETNE vesti!

FOTO: KK Partizan

Markus Hauard, najbolji košarkaš španske Baskonije, neće igrati u Beogradu protiv Partizana, pošto se požalio na bol u leđima.

Najbolji pojedinac najvećeg iznenađenja dosadašnjeg dela Evrolige povredio se na meču u Minhenu, koji je Baskonija izgubila sa 92:79, a nakon pregleda je utvrđeno da je bolje da Hauard sutrašnji meč u Areni presedi sa strane.

To je svakako odlična vest za izabranike Željka Obradovića, pošto svi znaju kako je opasan bivši igrač Denver Nagetsa, a to je na svojoj koži najbolje osetio upravo Partizan, kada je Hauard neverovatnom trojkom u Vitoriji prvi meč ova dva tima odveo u produžetak, a zatim i doveo španski tim do pobede.

 


Bivši košarkaš Denver Nagetsa ima fenomenalnu debitantsku sezonu u društvu najboljih ekipa u Evropi, pošto u proseku  beleži skoro 16 poena po meču, uz 46% šuta za tri poena.

Taj podatak dodatno dobija na značaju kada se u ozbir uzme da je prvi trojkaš takmičenja sa 3,3 precizna hica sa distance u proseku.

Ekipa Baskonije je trenutno na deobi četvrtog mesta u elitnom košarkaškom takmičenju, pošto posle 18 kola imaju učinak od 11 pobeda i sedam poraza. Ipak, u poslednja dva meča su zabeležili dva poraza, na gostovanjima Bajernu i Albi, pa je jasno da u Beograd stižu sa namerom da se „čupaju“ za prethodne neuspehe.

Sa druge strane, tim Željka Obradovića ima osam pobeda i deset poraza, pa se trenutno nalazi na 11. mestu u Evroligi.

 


Be the first to comment on "GROBARI U TRANSU: Partizan saznao IZUZETNE vesti!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*