LUDNICA U NAJAVI: Lansiran novi HIT – Seksi i Lacku otkrili BEZ KOJE ZABAVE NE MOGU (VIDEO)

Za kraj godine – novi hit i poruka koju ne smete ignorisati!

Seksi i Lacku – tandem koji garantuje “zaraznu melodiju”, originalan tekst, dobru zabavu i najjači hit, a kada se ovom dvojcu pridruži i Meridianbet – onda vam je jasno da je reč o dobitnoj kombinaciji!

Duo koji pravi zapaljivu atmosferu ovog puta se našao u nešto drugačijoj ulozi, ali to ih nije sprečilo da naprave novi hit za kraj više nego uzbudljive 2022. godine!

 


Naime, povodom novogodišnjih praznika, kladionica Meridian je spremila veliko iznenađenje za svoje igrače i široku ponudu, a sve to predstavili su Seksi i Lacku!

U neodoljivom spotu imate priliku da pogledate kako su se naše zvezde snašle, kao i da saznate kojoj to zabavi ovaj dvojac ne može da odoli!

Nema sumnje da će vas Seksi i Lacku novim rimama apsolutno zaintrigirati i zato vam predlažemo da preostale informacije potražite na meridianbet.rs stranici, ali i da ostanete na istom mestu, registrujte se i preuzmite fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 2.000 RSD + 200 SPINOVA i istražite mesto dobre zabave!

 


Zabave bez koje ni vi nećete moći!

Be the first to comment on "LUDNICA U NAJAVI: Lansiran novi HIT – Seksi i Lacku otkrili BEZ KOJE ZABAVE NE MOGU (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*